Ο Ολυμπιακός παλεύει καιρό την υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο και όλα δείχνουν έτοιμα για την οριστική επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο Ανγκολέζος από το Αβέιρο έπαιξε στο Φάληρο δανεικός από την Πόρτο. Υπήρξε, ωστόσο, από τους πυλώνες της κατάκτησης του Conference League. Η παραμονή του παντί τρόπω ήταν πάνδημη γνώμη. Και έτσι, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να επενδύσει στον 25χρονο στόπερ

Δεν είναι λίγο, εξάλλου, να βρεις αμυντικό ψηλό και με ικανότητα με την μπάλα στα πόδια. Ο οποίος, επιπροσθέτως, θα έχει σίγουρα και εκτός εξωγενών παραγόντων, μεταπωλητική αξία ακόμα και σε τέσσερα χρόνια από τώρα. Τέτοια θα είναι ενδεχομένως η διάρκεια της συμφωνίας των δύο πλευρών. Αν όχι, ο Κάρμο θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο. 

Ολυμπιακός: Η μόνη λεπτομέρεια

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός και η Πόρτο διαφωνούν μόνο στο πώς θα δώσει η ελληνική ΠΑΕ τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Αν, δηλαδή, το ποσό θα είναι φιξ ή αν ο Ολυμπιακός θα δώσει 12 εκατομμύρια ευρώ καθαρά και τρία εκατομμύρια ως μπόνους.  

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, επιπλέον, η Πόρτο πιέζει την Ουντινέζε για να κλείσει τον Νεουέν Πέρες. Οι "δράκοι" έδωσαν αρχικά 15 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το ποσό δεν έγινε δεκτό στο "Φρίουλι". Ωστόσο, η Πόρτο του νέου προέδρου Αντρέ Βίλας Μπόας επανήλθε και δίνει 15 καθαρά και 3 εκατομμύρια ευρώ μπόνους. Η Ουντινέζε θέλει πάνω από 20, τουλάχιστον αυτό τόνισαν αρχικά. Ωστόσο, το ποσό που δίνουν οι Πορτογάλοι είναι αρκετό ώστε οι Ιταλοί να παίρνουν στα σοβαρά την παραχώρηση του 24χρονου στόπερ από την Αργεντινή.