Ο Νταβίντ Κάρμο είναι στο... δρόμο για τον Πειραιά, όπως αναφέρουν και τα Μέσα από την Πορτογαλία, προκειμένου να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο Ανγκολέζος αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής της Πόρτο για το παιχνίδι με τη Ρίο Άβε (24/8-20:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Primeira Liga. Ο προπονητή της Πόρτο, Βίτορ Μπρούνο, έδωσε μια μάλλον λακωνική απάντηση: "Δεν είναι στη λίστα εκείνων που κλήθηκαν για το παιχνίδι". Αυτό, διότι μάλλον θα... ταξιδεύει. 

Ολυμπιακός: Δίνει 15 εκατομμύρια


Στην Πορτογαλία μιλούν για οριστική συμφωνία συνολικού ποσού 15 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Ολυμπιακός θα δώσει 11 καθαρά, ενώ θα προσφέρει και μπόνους τεσσάρων εκατομμυρίων. Επειδή ο Κάρμο είναι 25 ετών και... βρομάει μεταπώληση, η Πόρτο θα έχει ένα ποσοστό 10% εφόσον αυτό συμβεί. 

Ο Κάρμο, πάντα βάσει του ρεπορτάζ, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο. Θα του αποφέρει, αυτό, 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Μάλιστα, στην Αθήνα τον αναμένουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Θεωρείται, δε, βέβαιο πως θα είναι στις κερκίδες για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Athens Kallithea (26/8-21:30) για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.