Όσα χρόνια κι αν περάσουν η μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ θα συνεχίζει να κοσμεί τον θαυμαστό κόσμο του NBA. Η είδηση του θανάτου του πριν 4,5 χρόνια βύθισε στο πένθος το παγκόσμιο μπάσκετ, το οποίο όμως θα θυμηθεί ξανά την ιστορία του μέσω του κόμικ που αναμένεται να κυκλοφορήσει προς τιμήν του.

Γίνεται κόμικ η καριέρα του Κόμπι Μπράιαντ στο NBA

Όσο ζούσε ο Κόμπι Μπράιαντ έγραφε τη δική του ιστορία στο NBA με τα επιτεύγματα του. Οι 81 πόντοι κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς, τα πολλά πρωταθλήματα δίπλα στον Σακίλ Ο' Νιλ και άλλα πολλά ήταν που τον έβαλαν στη συζήτηση για τον καλύτερο παίκτη που έχει περάσει ανά τα χρόνια.

Πριν 4,5 χρόνια είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση πως ο "Black Mamba" έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα μαζί με την αγαπημένη του κόρη, Τζιάνα, και ξαφνικά όλα... έσβησαν. Η θλίψη κατέκλυσε το "Staples Center" και όλοι δε μπορούσαν να πιστέψουν τα νέα.

Για να τιμήσουν τη μνήμη του οι Λος Άντζελες Λέικερς φρόντισαν να φτιάξουν άγαλμα για εκείνον και την κόρη του, ενώ ακόμη μέχρι και τώρα η ζακέτα που φορούσε στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του πωλήθηκε για τεράστιο ποσό που άγγιζε τις 336 χιλιάδες δολάρια.

Πλέον για να μπορέσουν να θυμίσουν στον κόσμο ή για να τον γνωρίσουν οι νεότεροι, ο εκδοτικός οίκος Tidal Wave, αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία ενός κόμικ, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στον "θρύλο" τον οποίο δημιούργησε στα χρόνια της καριέρας του ο Κόμπι Μπράιαντ.

Το βιβλίο - το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε έντυπη αλλά και ηλεκτρικονική μορφή στις 28 Αυγούστου -  θα αποτυπώσει σε 22 σελίδες το ταξίδι του "Black Mamba" στο NBA, με τον συντάκτη του οίκου να αναφέρει: "Είναι ο τρόπος μας για να τον τιμήσουμε και αυτόν, αλλά και όσους είχαν τεράστιο αντίκτυπο στον κόσμο.