Παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Super League κόντρα στον Λεβαδειακό, όλοι στο "πράσινο" στρατόπεδο ζουν και αναπνέουν για τη ρεβάνς του Conference League κόντρα στη Λανς που θα κρίνει την ευρωπαϊκή τους συνέχεια για τη σεζόν 2024/25.

Δωρεάν μετακίνηση στον κόσμο του Παναθηναϊκού από την επαρχία

Το απίστευτο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη που θύμισε Λιονέλ Μέσι κόντρα στη Λανς κράτησε "ζωντανό" τον Παναθηναϊκό ενόψει του επαναληπτικού για τα Playoffs του Conference League κόντρα στη Λανς, με την "πράσινη" ΠΑΕ να κάνει τ' αδύνατα... δυνατά για να γεμίσει το ΟΑΚΑ.

Αρχικά γνωστοποίησε πως η γενική είσοδος για το παιχνίδι κόντρα στους Γάλλους θα είναι στο 10€, με στόχο να βρεθούν στο γήπεδο όλο και περισσότεροι οπαδοί του "τριφυλλιού" για να στηρίξουν τη προσπάθεια της ομάδας του Ντιέγκο Αλόνσο.

Οι μεταγραφές που έχουν ήδη γίνει, σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό που υπάρχει από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για κάποια ευρωπαϊκή διάκριση - ειδικότερα μετά τον περσινό θρίαμβο του Ολυμπιακού - φέρνει τον κόσμο από την επαρχία στο ΟΑΚΑ. Για να το κάνουν πιο εύκολο οι "πράσινοι" προσφέρουν δωρεάν μετακίνηση.

Όπως αποκάλυψε στην τηλεόραση του Σκάι, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της "πράσινης" ΠΑΕ το "τριφύλλι" προσφέρει δωρεάν μετακίνηση στους οπαδούς της επαρχίας. "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσφέρει δωρεάν μετακίνηση από την περιφέρεια, γιατί Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο η Αθήνα.

Πάτρα, Καλαμάτα, στον Πύργο, στην Κόρινθο, στο Ναύπλιο, στη Χαλκίδα, στο Αλιβέρι, στο Καρπενήσι, την Αυλώνα. Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά θα υπάρξει μετακίνηση δωρεάν με πούλμαν, που καλύπτει η ΠΑΕ. Σημείο συνάντησης οι σχολές ποδοσφαίρου. Θα βγάλουμε ανακοίνωση αργότερα.