Η Ίπσουιτς έκανε το... λάθος να προηγηθεί στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League και το "πλήρωσε" πολύ γρήγορα. Οι "πολίτες" με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να είναι σε τρομερή φόρμα πέτυχαν τρία γκολ σε διάστημα... 191 δευτερολέπτων.

Τρία γκολ κόντρα στην Ίπσουιτς για την Μάντσεστερ Σίτι σε 191 δευτερόλεπτα στη Premier League

Μία από τις γρηγορότερες απαντήσεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου είχε η Μάντσεστερ Σίτι στον αγώνα κόντρα στην Ίπσουιτς για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League στο Έτιχαντ. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το... λάθος να προηγηθούν και το μετάνιωσαν πολύ γρήγορα.



Ο Έρλινγκ Χάαλαντ εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι που κέρδισε ο Σαβίνιο και έκανε το 23/23(!) με τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, για να δώσει τη σκυτάλη στη συνέχεια στον Κέβιν Ντε Μπρόινε που έκανε το 2-1.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για την Ίπσουιτς, πριν καλά καλά αντιληφθούν τι έχει συμβεί, ο Βέλγος "μαέστρος" έδωσε έτοιμο γκολ στον Νορβηγό στράικερ, ο οποίος πέρασε τον τερματοφύλακα για να κάνει το 3-1. Όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε 191(!) δευτερόλεπτα.