Πρόκειται μόλις για τη 2η αγωνιστική της Premier League και πρέπει να είσαι λίγο εξυπνάκιας για να βάλεις το κεφάλι σου στη λαιμητόμο των προβλέψεων από τόσο νωρίς, ωστόσο το ρίσκο ενέχει πειρασμό. Ιδού: η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν θα αγχωθεί σε ό,τι αφορά την παραμονή της και την επόμενη σεζόν στην πρώτη κατηγορία, κάτι που δεν πρόκειται να ισχύσει με την Έβερτον

Premier League: Βίοι αντίθετοι


Το συγκρότημα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο έγινε η... άγια στη θέση των "αγίων", αφού νίκησε 1-0 τη Σαουθάμπτον στο "Σεντ Μέρις" με το γκολ του Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ το 70' και έφτασε τους 4 βαθμούς τη φετινή σεζόν. Η Νότιγχαμ έφτασε στην πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη σεζόν. 

Από τη μεριά της, η Έβερτον μετρά δύο ήττες με παθητικό 0-7. Μετά το 3-0 της Μπράιτον στο "Γκούντισον Παρκ", η Τότεναμ την διαμέλισε στο Λονδίνο νικώντας την 4-0, με δύο γκολ του Σον και τους Μπισούμα και Ρομέρο να σκοράρουν από ένα. 

Το ίδιο άσχημα έχει ξεκινήσει και η Κρίσταλ Πάλας, που πάντως... ξέρει ότι προς τα τέλη της σεζον είναι... δύναμη. Η Γουέστ Χαμ την νίκησε 2-0 στο λονδρέζικο ντέρμπι, με τους Σούτσεκ και Μπόουεν να πετυχαίνουν τα γκολ της επικράτησης. 

Τέλος, η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα χρειάστηκε τα γκολ των Σμιθ Ρόου και Ιγουόμπι για να επικρατήσει 2-1 της Λέστερ, η οποία είχε ισοφαρίσει ενδιαμέσως με τον Φες. 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου, 24 Αυγούστου, ολοκληρώνεται στο "Βίλα Παρκ" (19:30), με την Άστον Βίλα να υποδέχεται σε παιχνίδι υψηλού ενδιαφέροντος την Άρσεναλ.