Η αγωνιστική δράση στη Super League έχει ξεκινήσει για τα καλά και το μενού των αθλητικών μεταδόσεων επικεντρώνεται στις μάχες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ξεχωρίζουν οι εντός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό αλλά και του Παναθηναϊκού κόντρα στο Λεβαδειακό.

Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ που ψάχνει το 2/2 κόντρα στον Παναιτωλικό

Επιτέλους θετική ψυχολογία για τον ΠΑΟΚ, με τον "δικέφαλο του Βορρά" να προέρχεται από το επιβλητικό 4-0 κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς που ουσιαστικά του εξασφάλισε μία θέση στο League phase του Europa League, εκτός αν συμβεί κάτι αδιανόητο.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου εκμεταλλεύτηκαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν μετά το 50ο λεπτό της αναμέτρησης και τώρα θα ρίξουν τη προσοχή τους στο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό (20:30) για τη δεύτερη αγωνιστική.

Στη Super League προέρχεται από το δύσκολο αλλά συνάμα σημαντικό 3-2 κόντρα στον Πανσερραϊκό στη προσπάθεια να μπορέσει να διατηρήσει τα σκήπτρα και να παραμείνει στη κορυφή για δεύτερη συνεχή χρονιά. Από την άλλη, η ομάδα του Αγρινίου ηττήθηκε από τη Λαμία με 0-1 σ' έναν αγώνα που άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Για τη πρώτη νίκη στη Super League Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό (21:00) στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά το μυαλό των "πρασίνων" μόνο σε αυτό το παιχνίδι δε βρίσκεται, καθώς την Πέμπτη (29/08) παίζουν όλη την ευρωπαϊκή τους πορεία κόντρα στη Λανς.

Η γαλλική ομάδα παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν για πάνω από 75 λεπτά με παίκτη λιγότερο κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 του "τριφυλλιού", το οποίο έμεινε ζωντανό χάρις στην απίστευτη γκολάρα του Φώτη Ιωαννίδη που απέδειξε το λόγο που γίνεται... χορός εκατομμυρίων στα πόδια του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3mriq39bpj5)
Στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο ηττήθηκε με 0-1 από τον Asteras AKTOR και μπήκε με το... αριστέρο, ενώ από τη πλευρά του οι Βοιωτοί έμειναν στο 0-0 κόντρα στην Αthens Kallithea σ' ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι.

Να μη πάει... στράφι το "διπλό" στο ΟΑΚΑ για τον Αsteras AKTOR

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας για τη Super League θα διεξαχθεί στην Τρίπολη, με τον τοπικό Asteras AKTOR να υποδέχεται τον Βόλο (19:00) με στόχο το 2/2 που θα είναι ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα στην ιστορία της ομάδας στη πρώτη εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έφυγε με το "διπλό" από το ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, το αποίο το πανηγύρισε με τη ψυχή της στα αποδυτήρια του γηπέδου και τώρα θέλει να μη πάει... στράφι μία τόσο μεγάλη νίκη και να επικρατήσει κόντρα στους Βολιώτες. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3jaitygcpyx)
Οι φιλοξενούμενοι, στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα υποδέχθηκαν τον Ολυμπιακό, αλλά δε κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, βλέποντας τους "ερυθρόλευκους" να φεύγουν νικητές με 0-2 από το Πανθεσσαλικό στάδιο και ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στη Super League.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας της Super League:

19:00 NOVASPORTS 2 Asteras AKTOR - Βόλος
20:30 NOVASPORTS PRIME ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός
21:00 COSMOTE SPORT 1 Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός