Σε πλήρη ισχύ βρίσκονται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι αθλητικές μεταδόσεις μέρα με τη μέρα γίνονται και περισσότερες. Συγκλονιστικές "μάχες" αναμένονται σε Premier League και La Liga, ενώ σπουδαία παιχνίδια υπάρχουν στο πρόγραμμα της Serie A και της Bundesliga.

Πλήρης αγωνιστική δράση σε Premier League και La Liga

Η αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά προβλήματα ξεκίνησε και τα σπουδαία παιχνίδια δε λείπουν ούτε από το μενού της Κυριακής (25/08). Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται η δεύτερη αγωνιστική στη Premier League, με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται στο Άνφιλντ την Μπρέντφορντ με στόχο το 2/2 με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο.

Στις άλλες δύο αναμετρήσεις ξεχωρίζει η εκτός έδρας "απόδραση" της Τσέλσι κόντρα στη Γουλβς, για να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα, ενώ συναρπαστικό αναμένεται να είναι και το παιχνίδι της Μπόρνμουθ κόντρα στη Νιουκάστλ.

Πέραν της Premier League, γεμάτο συναρπαστικούς αγώνες είναι και το πρωτάθλημα της La Liga, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να υποδέχεται την ομάδα που της στέρησε μετά από 12 χρόνια τη θέση στην πρώτη τριάδα της Ισπανίας, τη Χιρόνα.

Η έτερη ομάδα της Μαδρίτης, η Ρεάλ αντιμετωπίζει στο Μπερναμπέου την Βαγιαδολίδ, με στόχο να "ρεφάρει" την ισοπαλία στη πρεμιέρα κόντρα στην Μαγιόρκα, ενώ με ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι τους αγώνες της Λεγκανές κόντρα στη Λας Πάλμας και την Μπέτις στην έδρα της Αλαβές.

Πρεμιέρα για την Μπάγερν στη Bundesliga - Μεγάλα παιχνίδια στη Serie A

Στη μάχη της Bundesliga ρίχνεται η Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς - που αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Βόλφσμπουργκ - να έχουν ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στην κορυφή μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η Λεβερκούζεν.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Ζανκτ Πάουλι που επέστρεψε μετά από χρόνια ξανά στη πρώτη κατηγορία της Γερμανίας αντιμετωπίζει την Χάιντενχαϊμ που έρχεται μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι στην έδρα της Χάκεν για την είσοδο στο League phase του Conference.

Την πρώτη της νίκη με τον Αντόνιο Κόντε στη Serie A ψάχνει η Νάπολι που αντιμετωπίζει στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ημέρας την περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος, Μπολόνια που ετοιμάζεται χωρίς τον Τιάγκο Μότα στον πάγκο της πλέον για τη συμμετοχή της στο Champions League.

Μαζί με τους Ναπολιτάνους και η Ρόμα ψάχνει το πρώτο της τρίποντο για τη νέα σεζόν, καθώς στην πρώτη αγωνιστική έμεινε "άσφαιρη" κόντρα στη Κάλιαρι, σ' ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις. Στα παιχνίδια που διεξάγονται νωρίς, επικίνδυνη έξοδο έχει η Αταλάντα στην έδρα της Τορίνο, ενώ η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Βενέτσια.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

12:00 COSMOTE SPORT 6 Τελικός ATP 250 - Ουίνστον Σάλεμ
13:15 NOVASPORTS PRIME Γκρόνιγκεν - Άλκμααρ Eredivisie
14:00 COSMOTE SPORT 1 Σεντ Μίρεν - Σέλτικ Scottish Premiership
14:30 NOVASPORTS 3 Μαγδεμβούργο - Σάλκε Bundesliga 2
14:30 NOVASPORTS START Ντεντέρ - Κλαμπ Μπριζ Jupiler League Βέλγιο
15:30 NOVASPORTS 1 Σπάρτα Ρότερνταμ - Φέγενορντ Eredivisie
16:00 ANT1+ Grand Prix Circuit Zandvoort - Αγώνας Formula 1
16:00 NOVASPORTS PREMIER Γουλβς - Τσέλσι Premier League
16:00 NOVASPORTS 2 Μπόρνμουθ - Νιουκάστλ Premier League
16:30 NOVASPORTS PRIME Βόλφμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου Bundesliga
17:00 NOVASPORTS START Σεντ Τρούιντεν - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ Jupiler League Βέλγιο
18:00 NOVASPORTS 1 Ρεάλ Μαδρίτης - Βαγιαδολίδ La Liga
18:30 NOVASPORTS 3 Ζανκτ Πάουλι - Χάιντενχαϊμ Bundesliga
18:30 NOVASPORTS PREMIER Λίβερπουλ - Μπρέντφορντ Premier League
19:00 COSMOTE SPORT 4 Chicago Sky - Las Vegas Aces WNBA
19:30 COSMOTE SPORT 3 Τορίνο - Αταλάντα Serie A
19:30 COSMOTE SPORT 7 Φιορεντίνα - Βενέτσια Serie A
20:00 NOVASPORTS START Λεγκανές - Λας Πάλμας La Liga
20:00 COSMOTE SPORT 8 Εστορίλ - Ζιλ Βιθέντε La Liga Portugal
20:15 NOVASPORTS 1 Αλαβές - Μπέτις La Liga
21:45 COSMOTE SPORT 3 Ρόμα - Έμπολι Serie A
21:45 COSMOTE SPORT 2 Νάπολι - Μπολόνια Serie A
22:30 NOVASPORTS 1 Ατλέτικο Μαδρίτης - Χιρόνα La Liga
22:30 COSMOTE SPORT 8 Μπράγκα - Μορεϊρένσε La Liga Portugal