Σπουδαίο "διπλό" πέτυχε η Γουέστ Χαμ στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League. Λίγο έλειψε όμως η νίκη αυτή να βγει... ξινή, καθώς οι οπαδοί των φιλοξενούμενων κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του δεύτερου γκολ τους, έριξαν την πινακίδα πάνω σ' ένα ball boy.

Έπεσε πινακίδα πάνω σε ball boy κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League

Η Premier League ξεκίνησε και τα φαβορί μέχρι στιγμής έχουν δείξει πως θα έχουν το πρώτο λόγο στις αναμετρήσεις τους. Η νίκη της Μπράιτον κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το μεγάλο "διπλό" της Νότιγχαμ Φόρεστ στην έδρα της Σαουθάμπτον ξεχώρισαν στην αρχή της δεύτερης αγωνιστικής.

Από την άλλη η Γουέστ Χαμ - που έχει ενισχυθεί αρκετά με πολύ καλές μεταγραφές - έψαχνε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα και κατάφερε να το πάρει διά πυρός και σιδήρου εκτός έδρας, κερδίζοντας με 0-2 την Κρίσταλ Πάλας που έχει δύο ήττες πλέον.

Τα "σφυριά" εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους και επικράτησαν χάρις στα γκολ των Σούτσεκ και Μπόουεν, με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος να γίνεται λίγο αργότερα... ήρωας όχι μόνο για τους φιλοξενούμενους, αλλά για όλους που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του δεύτερου τέρματος για την Γουέστ Χαμ, οι οπαδοί της έριξαν άθελα τους την πινακίδα που βρισκόταν μπροστά τους, με αποτέλεσμα να χτυπήσει - ελαφρά ευτυχώς - το ball boy που βρισκόνταν μπροστά, με τον Τσέχο μέσο να φτάνει άμεσα στο σημείο και να σηκώνει τη πινακίδα για να βγει ο μικρός.