Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με... κάτω τα χέρια στην πρεμιέρα της Super League από την ΑΕΚ και κόντρα στον Ατρόμητο έψαχνε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Κρητικούς που προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό με απίστευτο γκολ του Γκονσάλεθ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Περιστεριώτες πίεσαν αρκετά για την ισοφάριση και τα κατάφεραν τελικά με τον Καλοσκάμη να αποδεικνύεται "χρυσή" αλλαγή και να ισοφαρίζει, με το ματς στο φινάλε να γίνεται... ροντέο καθώς υπήρξαν τρεις κόκκινες κάρτες στα τελευταία τρία λεπτά.

Ο Ατρόμητος τις ευκαιρίες, ο ΟΦΗ το γκολ στο πρώτο ημίχρονο

Ο Ατρόμητος μπήκε... φουριόζος στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού κόντρα στον ΟΦΗ και στο 8ο λεπτό είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί, αλλά το σουτ του Μίχορλ από πολύ πλεονεκτική θέση πήγε άουτ, με τους φιλοξενούμενους βέβαια να διαμαρτύρονται ορθά για κόρνερ.

Μπορεί οι Περιστεριώτες να ξεκίνησαν καλύτερα, αλλά οι Κρητικοί ήταν εκείνοι που βρήκαν το γκολ στην αμέσως επόμενη φάση, με τον Μπόρχα Γκονζάλεθ να έχει μία απίστευτη έμπνευση και μ' ένα άπιαστο σουτ από δεξιά, έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3oazlrsgfbd)
Τα επόμενα λεπτά ανήκαν στους γηπεδούχους που με ανεβασμένη ψυχολογία έψαχναν το δεύτερο γκολ. Τη μεγάλη φάση για το 1-1 όμως την είχε ο Ουάρντα, με τον μεσοεπιθετικό του Ατρομήτου να βρίσκεται μόνος του στη μεγάλη περιοχή αλλά σούταρε πάνω στα σώματα.

Η τελευταία μεγάλη φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στον ΟΦΗ, ο οποίος εκδήλωσε εξαιρετικά την αντεπίθεση από την αριστερή πλευρά, ο Χατζηθεοδωρίδης βρήκε τον Ισέκα στη περιοχή αλλά το σουτ ήταν πολύ κακό, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-0 στο τέλος των 45 λεπτών.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3obgk7ur9qp)

Έψαχνε την ισοφάριση ο Ατρόμητος 

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έδειχναν πως έψαχναν το δεύτερο γκολ για να "καθαρίσουν" την υπόθεση νίκη, αλλά η πολύ καλή προσπάθεια του Αποστολάκη σταμάτησε τελικά στον Κοσέλεφ, με την κόντρα να βοηθάει τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου.

Οι Περιστεριώτες προσπαθούσαν να βρουν τρόπους να απειλήσουν την εστία του Χριστογεώργου, αλλά η αμυντική γραμμή των Κρητικών ήταν απροσπέλαστη, ενώ σε κάθε ευκαιρία για στημένο οι εκτελέσεις των παικτών του Πάμπλο Γκαρσία ήταν πολύ κακές.

Στο 84ο λεπτό, ο Ατρόμητος έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στον αγώνα, όταν ο Λιουμπιτάνα βρέθηκε φάτσα με τον Χριστογεώργο, αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, που είναι εκεί όταν τον χρειάζεται η ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3ocncoysjch)

Ισοφάρισε ο Καλοσκάμης για τον Ατρόμητο - Τρεις κόκκινες κάρτες στο φινάλε

Εκείνος που έδωσε τελικά τη λύση στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήταν ο Δημήτρης Καλοσκάμης, με τον 19χρονο μέσο να αποδεικνύεται "χρυσή" αλλαγή για τους Περιστεριώτες, δίνοντας τους το βαθμό που άξιζαν βάση των ευκαιριών που είχαν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3ocuuv3lanl)
Στο φινάλε υπήρξε τρομερή ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να αποβληθούν τελικά τρεις παίκτες, από πλευράς Ατρομήτου έφυγαν για τα αποδυτήρια οι Κίνι και Μανσούρ, ενώ για τον ΟΦΗ που διαμαρτυρήθηκε έντονα για το πλάγιο που ήρθε το 1-1, δεύτερη κίτρινη πήρε ο Ισέκα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3od5klckx61)

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας)Χριστογεώργος, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν (71' Χριστόπουλος), Μπόρχα, Γκαγιέγος, Καραχάλιος (83' Μαρινάκης), Αποστολάκης (83' Κουτεντάκης), Ριέρα (62' Χιμένεθ), Μπάκιτς (71' Νους), Ισέκα

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονζάλες (83' Καλοσκάμης, 97' Σταυρόπουλος), Ουάρντα, Μπάκου (58' Καρλίτος), Μίχορλ (58' Βρακάς), Φαν Φέερτ (58' Γιουμπιτάνα)