Στην αρχή του καλοκαιριού έμοιαζε ακατόρθωτη η μεταγραφή του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό. Η επιμονή όμως των "ερυθρολεύκων" σε συνδυασμό πως δεν έπαιζε βασικός ο Ανγκολέζος στόπερ έκαναν τα πράγματα ευκολότερα και πλέον βρίσκεται στο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα.

Έρχεται στην Αθήνα ο Κάρμο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Η οψιόν αγοράς των 18 εκατομμυρίων που είχε βάλει η Πόρτο στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο έμοιαζε απαγορευτική για τους "ερυθρόλευκους", αλλά η κατάκτηση του Conference League και η συνεισφορά του παίκτη έδειχναν πόσο σημαντικός είναι στα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος τεχνικός τον είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή, ο Ανγκολέζος αμυντικός έδειχνε θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στους Πειραιώτες και ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων" έκανε ό,τι μπορούσε για να πραγματοποιήσει την επιθυμία όλων.

Ο Κάρμο μπορεί να τα... γύρισε κάποια στιγμή καθώς ο προπονητής της Πόρτο του υποσχέθηκε τη θέση του βασικού στην ομάδα, αλλά τα μόλις 15 λεπτά συμμετοχής στις πρώτες αγωνιστικές τον έκαναν γρήγορα γρήγορα να αλλάξει γνώμη και να προσεγγίσει ξανά τον Ολυμπιακό.

Κάτι που έγινε, οι "ερυθρόλευκοι" επανήλθαν με νέα μεγάλη πρόταση την οποία έκανε δεκτή η πορτογαλική ομάδα και πλέον ο υψηλόσωμος στόπερ βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο για την Αθήνα με στόχο να ολοκληρώσει τη μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού που θα φτάσει τα 15(!) εκατομμύρια ευρώ.