Διάφορα παιχνίδια συμπλήρωσαν το παζλ των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για το Σάββατο 24 Αυγούστου. Η δεύτερη αγωνιστική στη Serie A βρίσκεται σε εξέλιξη, απλώς για να επιβεβαιώσει πως η Μίλαν έχει τα... μαύρα της τα χάλια. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3odeo3c90w9)
Τη στιγμή που η Ίντερ, μετά την ισοπαλία στη Γένοβα, 2-2 με την Τζένοα (η οποία πέρασε από την έδρα της Μόντσα, 1-0), πέτυχε την πρώτη χαλαρή νίκη της, το 2-0 επί της Λέτσε με γκολ των Νταρμιάν και Τσαλχάνογλου με πέναλτι, οι "ροσονέρι", που ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις την Τορίνο, 2-2, στο "Σαν Σίρο" την προηγούμενη αγωνιστική, έχασαν 2-1 από την Πάρμα στο "Ένιο Ταρντίνι" και η εκκίνησή τους ήδη απογοητεύει. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3oggxwr6e1l)
Στο "Φρίουλι", η Ουντινέζε έφτασε τους 4 βαθμούς και "αβγάτισε" την ισοπαλία στην Μπολόνια την περασμένη εβδομάδα. Το 2-1 επί της Λάτσιο ήρθε παρ' ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα, με την αποβολή του Καμαρά με δεύτερη κίτρινη κάρτα, από το 68'. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3oggxx03hgh)

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3oda2fv6ord)

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: "Ντοπιέτα" Γκίτενς, πέρασε από τη Βαρκελώνη η Σοσιεδάδ

Στο παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 1η αγωνιστική της Bundesliga, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε 2-0 εντός έδρας την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ξεχώρισε ο 20χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός Τζέιμι-Μπάινο Γκίτενες -είναι... κρίπι η ομοιότητα με τον Μπέλιγχαμ, όχι εξωτερικά, αλλά στην πορεία των δύο- ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της νίκης. Ο Γκίτενς παίζει στην Ντόρτμουντ από τα 16 του, το 2020. 

Στην Ισπανία, η Οσασούνα έφτασε τους τέσσερις βαθμούς, αφού νίκησε 1-0 εντός έδρας τη Μαγιόρκα με το γκολ του Ρούμπεν Γκαρθία. Η Εσπανιόλ έμεινε χωρίς πόντο, αφού η Ρεάλ Σοσιεδάδ ξεπέρασε το σοκ της εντός έδρας ήττας την περασμένη αγωνιστική από τη Ράγιο Βαγεκάνο και νίκησε 1-0 στο "RCDE", περνώντας από τη Βαρκελώνη. Από τη μεριά της, η Ράγιο έφτασε επίσης τους 4 βαθμούς με την ισοπαλία που πήρε εκτός έδρας από τη Χετάφε, 0-0.