Μάτια δακρυσμένα και βλέμματα μελαγχολικά είχαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, πηγαίνοντας να παραλάβουν τα μετάλλιά τους στο "Μαρακανά" μετά την ήττα τους με σκορ 2-1 από τη Φλαμένγκο. Όλοι ονειρεύονταν τη στιγμή που θα σήκωναν το τρόπαιο στον αέρα του Ρίο ντε Ζανέιρο και τους κόστισε τόσο η απώλεια όσο και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε. 


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ο πρώτος που πλησίασε στο αυτοσχέδιο υπόστεγο, εκπροσωπώντας την ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου. Έπειτα, έκανε ανάρτηση στο instagram για να εκδηλώσει την περηφάνια του για τη σπουδαία ομάδα U20 του Ολυμπιακού. Τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν με ψυχή και πάθος και δήλωσε σίγουρος ότι "θα συνεχίσουν να κατακτούν κορυφές". 

Ολυμπιακός: Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Απόψε παρακολουθήσαμε και ζήσαμε έναν μεγάλο τελικό απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Σε ένα ιστορικό γήπεδο το Μαρακανά, στην Βραζιλία, την χώρα του ποδοσφαίρου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μας αγωνίστηκαν απόψε μπροστά σε 40,000 φιλάθλους που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδάνε για την ομάδα τους την Flamengo. Έπαιξαν με Ολυμπιακή ψυχή και πάθος και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια που έφτασαν ως εδώ!

Μας έκαναν για άλλη μια φορά πολύ υπερήφανους! Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι και στο μέλλον θα συνεχίσουν να κατακτούν κορυφές και να πραγματοποιούν τα όνειρά τους. Στην Ακαδημία μας τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά με σπουδαίους προπονητές και ένα επιτελείο ανθρώπων που τους βοηθάει και τους ωθεί να εξελίσσουν το ταλέντο τους και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο.

Στον Ολυμπιακό είμαστε μια οικογένεια και όπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν, θα είμαι πάντα δίπλα στα νέα παιδιά ώστε μαζί να χτίζουμε το μέλλον τους, να χτίζουμε το μέλλον του Συλλόγου μας και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Λίγο πριν ο Ολυμπιακός μας γιορτάσει τα 100 χρόνια Θρυλικής ιστορίας του, προσθέσαμε στην ένδοξη ιστορία μας τα πρώτα Ευρωπαϊκά Τρόπαια, αυτά του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League και αγωνιστήκαμε στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου Κ20. Συνεχίζουμε δυνατά, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!

Ζήτω ο Ολυμπιακός!"