Ο Ολυμπιακός μετά το διπλό στον Βόλο θέλει να κάνει το 2/2 και να συνεχίσει στα... θετικά και την 2η αγωνιστική της Super League όπου θα υποδεχθεί την νεοφώτιστη Athens Kallithea στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο οποίο έχουν ήδη κλείσει θέση πάνω από 25.000 φίλαθλοι. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην "ερυθρόλευκη" αποστολή στην οποία βρίσκεται για πρώτη φορά ο Ισπανός μέσος, Ντάνι Γκαρθία.


Με Ντάνι Γκαρθία η αποστολή του Ολυμπιακού με Athens Kallithea

Για πρώτη φορά μετά την απόκτηση του, ο Ντάνι Γκαρθία συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Το εντός έδρας παιχνίδι με την Athens Kallithea είναι και η... πρεμιέρα του Ισπανού μέσου στην αποστολή των Πειραιωτών στην οποία είναι "μέσα" και ο Μπιανκόν. Εκτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος που δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του που τον κρατάει στα... πιτς.

Φυσικά, εκτός βρίσκονται και οι πέντε "μικροί" που αγωνίστηκαν στον σπουδαίο τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου U20 στο θρυλικό Μαρακανά. Ο λόγος για τους Κοτσίδη, Κωστούλα, Παπακανέλλο, Μουζακίτη και Μπακούλα.

Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστοπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κοστίνια, Ροντινέι, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Μάρτινς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας.