Μπορεί να συνηθίζουμε να αποθεώνουμε κυρίως Σκανδιναβούς όταν έρχονται ομάδες τους και καθαρίζουν τα αποδυτήρια ελληνικών γηπέδων, το είδαμε και από ελληνική ομάδα στο εξωτερικό! Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού που έδειξε ότι όλο το μέλλον της ανήκει στον σπουδαίο τελικό του Διηπειρωτικού U20 με την Φλαμένγκο στο Μαρακανά, δίδαξε μαθήματα ποδοσφαιρικού αθλητισμού με την αξιέπαινη κίνηση της να καθαρίσει τα αποδυτήρια της και να αφήσει ευχαριστήριο μήνυμα για την φιλοξενία.

Μαθήματα ποδοσφαιρικού αθλητισμού της Κ20 του Ολυμπιακού στο Μαρακανά

Στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού δεν "υποκλίνονται" όλοι μόνο για το ταλέντο, το ποδοσφαιρικό θράσος και το... άστρο που την έχει οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης αλλά και για τις σπουδαίες αρχές που την διέπουν. Οι Πειραιώτες κατέθεσαν τη ψυχή τους στον ιστορικό τελικό του Διηπειρωτικού U20 όπου ηττήθηκαν με 2-1 από την Φλαμένγκο και στη συνέχεια προχώρησαν σε μια υποδειγματική κίνηση να καθαρίζουν τα αποδυτήρια και να τα αφήσουν όπως ακριβώς τα βρήκαν.


Ο Νίκος Γαβαλάς δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media με την τρομερή αυτή κίνηση των παικτών και του "ερυθρόλευκου" σταφ η η οποία μάλιστα κορυφώθηκε με ένα ευχαριστήριο γράμμα για την φιλοξενία γραμμένο στα ισπανικά!

olympiakos_marakana