Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει από εκεί που... σταμάτησε! Μετά την φοβερή περσινή σεζόν του στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας όπου έκανε... παπάδες με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 22 γκολ, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ η οποία τον έκανε εντέλει δικό της για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Έλληνας επιθετικός φρόντισε να δείξει την κλάση και τις διαθέσεις του με το... καλημέρα στην Jupiler Pro League όπου πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με τα χρώματα της νέας του ομάδας!



"On fire" ο Τζόλης... πυροβόλησε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με την Μπριζ

Το πρώτο του γκολ στο βελγικό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Χρήστος Τζόλης! Ο Έλληνας στράικερ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 13ο λεπτό του αγώνα της Κλαμπ Μπριζ με την Ντέντερ όταν και μετά από μπαλιά του Βανάκεν, γύρισε ωραία το σώμα του και με άψογο τελείωμα μετά από πλασέ που εξαπέλυσε στην περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας... αέρα δυο τερμάτωω στην ομάδα του.

Αυτό ήταν το δεύτερο του γκολ με τη φανέλα της Μπριζ καθώς είχε ήδη προηγηθεί το τέρμα που πέτυχε στο βελγικό Σούπερ Καπ. Η... αρχή έγινε και στην Jupiler Pro League όπου έχει μεγάλες βλέψεις για να πρωταγωνιστήσει και να "τιμωρήσει" τα αντίπαλα δίχτυα, με τους ανθρώπους της ομάδας να τρίβουν τα... χέρια τους με την εικόνα που παρουσιάζει στο χορτάρι!