Η ΑΕΚ ψάχνει τον "εκλεκτό" που θα πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία στην γραμμή κρούσης και θα προσφέρει λύσεις στην επίθεση της, με τον στράικερ της Λουντογκόρετς, Κουαντουό Ντουά να εξετάζεται σοβαρά από την "Ένωση" η οποία βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την βουλγαρική ομάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να ντύσει τον παίκτη στα κιτρινόμαυρα. 

Φουλάρει για τη μεταγραφή του Ντουά της Λουντογκόρετς η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φέρεται πως έχει βρει την φόρμουλα με τον Κουαντουό Ντουά, ενώ αυτό που απομένει είναι να επιτευχθεί το deal με την Λουντογκόρετς με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026 για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και να έρθει στην Ελλάδα. Τα βουλγαρικά ΜΜΕ βέβαια έχουν κάνει... πάρτι και ισχυρίζονται ότι υπάρχει τελειωμένη συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. 

Κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν μπορεί να ειπωθεί με ακρίβεια όμως οι "κιτρινόμαυροι" προσπαθούν αρκετά να "κλείσουν" τη μεταγραφή του και να τον εντάξουν στην επιθετική τους γραμμή μαζί με τον Λιβάι Γκαρσία. Την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Λουντογκόρετς, ο Ντουά σκόραρε 15 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ σε 37 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αγωνίστηκε και στο Euro 2024 με τη φανέλα της Ελβετίας όπου κατέγραψε 4 συμμετοχές με απολογισμό 1 γκολ κόντρα στην Ουγγαρία.

To who is who του Ντουά

Η Λουντογκόρετς έκανε δικό της τον Ντουά το περσινό καλοκαίρι από τη Νυρεμβέργη και για να αποκτήσει έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 3.500.000 ευρώ. Την περσινή σεζόν με τη Λουντογκόρετς ο 27χρονος φορ είχε 15 γκολ και 6 ασίστ σε 17 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει... φορτσάτος καθώς σε έξι παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, έχει πανηγυρίσει τέσσερα γκολ.

Ο Ντουά αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα. Αποκτήθηκε από τη Νυρεμβέργη το καλοκαίρι του 2022 η οποία τον αγόρασε από τη Σεντ Γκάλεν έναντι 700.000 ευρώ και σε μια σεζόν πέτυχε 17 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ σε 37 ματς. Στην Ελβετία, έχει φορέσει τις φανέλες των Σεντ Γκάλεν, Γιουνγκ Μπόις, Σερβέτ, Ξαμάξ, Βιλ και Βίντερτουρ.

KWADWO DUAH - Ultimate Goals, Skills, Assists - PFK Ludogorets & Switzerland - 2023/2024