Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λανς (29/8-21:00) στη ρεβάνς της ήττας με σκορ 2-1 στο "Φελίξ Μπολάρ" για τα playoffs του Conference League. Έτσι, ο κόσμος της ομάδας, που δεν είναι... ασύνηθες να βρίσκεται σε θέση διαμαρτυρόμενου για τα πεπραγμένα της διοίκησης, θα την στηρίξει προκειμένου να συνεχίσει το ευρωπαϊκό ταξίδι της τη σεζόν 2024-25. 

Παναθηναϊκός: Ήδη 40.000 στο Μαρούσι


Η είσοδος των 10 ευρώ για όλους και η εγγύηση για μετακίνηση από την επαρχία χωρίς έξοδα δείχνει την ανάγκη της διοίκησης για πανστρατιά. Ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει πολλαπλώς με την πρόκριση και οι φίλοι του αυτό το κατανοούν. Θα κερδίσει, σίγουρα, στη σιγουριά για την παραμονή του Φώτη Ιωαννίδη. Θα έχει έσοδα, επιπλέον, από τα εξασφαλισμένα οκτώ παιχνίδια που θα παίξει στη League Stage. Ενδεχομένως και από το "μαξιλάρι αξίας" που έχει θεσπίσει η UEFA. 

Έτσι, τα εισιτήρια κλείνουν με το ρυθμό οπλοπολυβόλου στα χέρια δεινού εκτελεστή. Το απόγευμα της Κυριακής, 25 Αυγούστου, είχαν, εξάλλου, μείνει λίγα. Οι υπολογισμοί έφερναν ήδη 40.000, μαζί με τους κατόχους διαρκείας, στο ΟΑΚΑ για το κρίσιμο παιχνίδι. 

Στην κάτωθι φωτογραφία είναι διακριτές με πράσινο οι θέσεις που έχουν απομείνει. Ο Παναθηναϊκός θα έχει, σίγουρα, τη βοήθεια του κόσμου του. Ο οποίος μεν μπορεί να μην παίζει ποδόσφαιρο, αλλά μπορεί να μεταδώσει το μέγα πάθος στην ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο.


eisitiria_panathinaikos