Η επιθυμία των οπαδών του Ολυμπιακού να επιστρέψει στην ομάδα ο Νταβίντ Κάρμο πήρε σάρκα και οστά. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ανγκολέζου αμυντικού, ο οποίος πήρε πρώτα μεταγραφή από την Πόρτο στη Νότιγχαμ και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στους Πειραιώτες.

Επέστρεψε επίσημα στον Ολυμπιακό ο Νταβίντ Κάρμο

Σε μία πολύ σημαντική αναβάθμιση για την άμυνα του προχώρησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ανακοίνωσε την επιστροφή του Νταβίντ Κάρμο στην ομάδα, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το... χατίρι στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που είχε εισηγηθεί την παραμονή του.



Οι Πειραιώτες είχαν έρθει και στο παρελθόν σε συμφωνία με τη Πόρτο για την αγορά του ποδοσφαιριστή, αλλά τελευταία στιγμή ο Ανγκολέζος αμυντικός πήρε την απόφαση να παραμείνει στην ομάδα του, καθώς ο προπονητής του είχε υποσχεθεί πως θα ήταν βασικός.

Κάτι τέτοιο δε συνέβη σε καμία περίπτωση και τα μόλις 15 λεπτά συμμετοχής στα πρώτα παιχνίδια της ομάδας, έκαναν τον Ολυμπιακό να ασχοληθεί ξανά με τον Κάρμο και να καταφέρει μετά από αρκετές ημέρες συζητήσεων να αποσπάσει το πολυπόθητο "ναι".

Η μεταγραφή του Κάρμο βέβαια θα γίνει με τη μορφή δανεισμού τελικά για τους "ερυθρόλευκους", καθώς την αγορά την ολοκλήρωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Ανγκολέζο στόπερ να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα της Premier League.