Η ΑΕΚ έχει βρει στο πρόσωπο του Κουαντουό Ντουά τον "εκλεκτό" που θα πλαισιώσει την γραμμή κρούσης μαζί με τον Λιβάι Γκαρσία, με την "Ένωση" να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Λουντογκόρετς φιλοδοξώντας να τελειώσει άμεσα το deal και να κάνει δικό της τον Ελβετό φορ. Το γερμανικό "Kicker" ήρθε να το πάει ένα βήμα... παραπάνω και να παρουσιάσει τα οικονομικά δεδομένα για την επικείμενη συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. 

Το Kicker παρουσίασε τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής του Ντουά στην ΑΕΚ

Σύμφωνα λοιπόν με το εκτενές ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική διεύθυνση του γερμανικού περιοδικού "Kicker" το οποίο έφερε την υπόθεση ΑΕΚ-Ντουά στο προσκήνιο της λόγω του ότι μια ενδεχόμενη μεταγραφή του παίκτη ευνοεί και τη Νυρεμβέργη η οποία διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%, το deal μεταξύ των "κιτρινόμαυρων" με την Λουντογκόρετς αποκαλύπτει πως κυμαίνεται στα 5 εκατομμυρία ευρώ συν μπόνους.

Όπως υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα, ΑΕΚ και Λουντογκόρετς μπορούν να τα βρουν σε ένα ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους, ενώ αν και εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή τότε η Νυρεμβέργη η οποία είχε πουλήσει τον Ντουά στη Λουντογκόρετς το περασμένο καλοκαίρι έναντι 3.500.000 ευρώ, θα μπορεί να επωφεληθεί και να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό λίγο κάτω του ενός εκατομμυρίου ευρώ με το 20% ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί.

KWADWO DUAH - Ultimate Goals, Skills, Assists - PFK Ludogorets & Switzerland - 2023/2024