Συστήθηκε στο MLS και με τι... τρόπο ο Μάρκο Ρόις! Ο Γερμανός μέσος αφού αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Ντόρτμουντ, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να φορέσει τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι. Τα πρώτα δείγματα γραφής του ήταν τα πλέον ιδανικά αφού στο ντεμπούτο του πετούσε... φωτιές, είχε γκολ και ασίστ δείχνοντας πως "διψά" για μεγάλα πράγματα!



"Καυτός" στο ντεμπούτο του στο MLS ο Ρόις με ασίστ και γκολ

Ο Μάρκο Ρόις έβαλε φαρδιά πλατιά την... υπογραφή του στη νίκη των Λος Άντζελες επί της Ατλάντα με 2-0 και έκανε αρκετά... ηχηρό το ντεμπούτο του στο MLS που πήρε την πρώτη "γεύση" από τα κατορθώματα του. Ο Γερμανός άσος αποδείχθηκε "χρυσή" αλλαγή αφού από τη στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 60ο λεπτό ακολούθησαν τα... σπουδαία για την ομάδα του!

Το ματς ήταν στο 0-0 και κάπου εκεί ο Ρόις ανέλαβε δράση! Αρχικά "έφτιαξε" το 1-0 στο 76ο λεπτό όταν και... σέρβιρε τη μπάλα στον Πουτζ ο οποίος με άψογο τελείωμα έκανε το 1-0 και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη. Όμως δεν σταμάτησε... εκεί. Έβαλε τη δική του "σφραγίδα" στο 84ο λεπτό "κλειδώνοντας" τη νίκη για την ομάδα του όταν και πανηγύρισε το πρώτο του γκολ το οποίο ήρθε με πλασέ μέσα από την περιοχή για το τελικό 2-0 εν μέσω... αποθέωσης!