Μπορεί το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στον επαναληπτικό των Playoffs του Conference League κόντρα στη Λανς, αλλά οι "πράσινοι" έχουν και αγωνιστικές υποχρεώσεις στη Super League, αντιμετωπίζοντας για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος τον Λεβαδειακό.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο απειλήθηκε αρκετά από τους φιλοξενούμενους, έφτασε πολύ κοντά σε δεύτερη συνεχόμενη γκέλα στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Άντραζ Σπόραρ που βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας λύτρωσε τον Παναθηναϊκό στο 90+6'.

Τρομερές ευκαιρίες στο πρώτο πεντάλεπτο για τον Λεβαδειακό

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δύο σπουδαίες ευκαιρίες στα πρώτα τρία λεπτά, με τον Λεβαδειακό να απειλεί πρώτος με τον Γιάννη Γιαννιώτα να πιάνει το σουτ στη κίνηση μετά από κόρνερ, αλλά ο Ντραγκόφσκι απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3p70fy0u8ht)
Σειρά του Παναθηναϊκού για να απειλήσει στην επόμενη ουσιαστικά φάση του αγώνα, με τον Μαντσίνι να βλέπει στη πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων τον Γερεμέγεφ, αλλά η προσπάθεια του Σουηδού να κρεμάσει τον Γκροφ δε στέφθηκε με επιτυχία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3p70mfztbnd)
Οι Βοιωτοί μπήκαν στον αγώνα με στόχο να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν και σε καμία περίπτωση δεν έμεναν στην άμυνα κλεισμένοι. Έφτασαν μάλιστα πολύ κοντά στο 0-1, αλλά η προβολή του Όζμπολτ στο πέμπτο λεπτό πήγε αρκετά άουτ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3p73ip9yn8x)

Σπουδαία ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό που χάριζε εύκολα μπάλες στο Λεβαδειακό

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βρει χώρους στην άμυνα του Λεβαδειακού, με τους παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο να αλλάζουν πολύ ωραία τη μπάλα εκτός περιοχής, αλλά το πλασέ του Τσέριν σταμάτησε πάνω στον εξαιρετικό τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3p73ip9yn8x)
Οι "πράσινοι" προσπαθώντας να απειλήσουν την εστία των Βοιωτών άφηναν κενά στην άμυνα τους, με τον Γιαννιώτα να βρίσκει χώρο στο 39ο λεπτό, αλλά το σουτ δε δυσκόλεψε τον Ντραγκόφσκι, ο οποίος μπλόκαρε με ευκολία το σουτ του Έλληνα επιθετικού.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ήταν σα να βγήκε η κούραση του "τριφυλλιού", με τον Λεβαδειακό να μην εκμεταλλεύεται καμία από τις δύο κακές πάσες των Γέβνται και Τσέριν προς τον τερματοφύλακα, με το 0-0 να φέρνει τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3p818m66uu9)

Ακυρώθηκε γκολ του Λεβαδειακού για οφσάιντ - Χωρίς ιδέες οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Στο δεύτερο μέρος οι "πράσινοι" μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν στο πρώτο κιόλας λεπτό με τον Τάσο Μπακασέτα. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος εκτέλεσε επικίνδυνα το φάουλ, η μπάλα δε βρήκε σε κανέναν και πέρασε ελάχιστα άουτ από το δοκάρι του Γκροφ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3p8gsg4fwk1)
Ο Λεβαδειακός δεν άργησε να φανεί ξανά απειλητικός στην εστία του Ντραγκόφσκι, με τον Πολωνό τερματοφύλακα να διώχνει με τα ακροδάκτυλα την επικίνδυνη σέντρα από τα αριστερά, με τον Γιαννιώτα να αιφνιδιάζεται από την πορεία της μπάλας και να χάνει την ευκαιρία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3p8f04y5301)
Ο Έλληνας επιθετικός των Βοιωτών όμως που είναι και ο πιο απειλητικός παίκτης της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 56ο λεπτό, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης του Όζμπολτ που του έδωσε την ασίστ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3p8mnqrd90h)

Λυτρωτής ο... φευγάτος Σπόραρ στο φινάλε για τον Παναθηναϊκό

Οι τρεις μαζεμένες αλλαγές αντί να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό περισσότερο φάνηκε να τον μπέρδεψαν, καθώς για περίπου 20 λεπτά δε μπορούσε να απειλήσει την εστία του Γκροφ, με τον Λεβαδειακό να μοιάζει πιο απειλητικός σ' εκείνο το σημείο του αγώνα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3p8pvs3u7pd)
Οι "πράσινοι" έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 91ο λεπτό με τον Μαξίμοβιτς αρχικά να πιάνει το σουτ στη κίνηση, με τον Γκροφ να έχει την απάντηση και στη συνέχεια ο Γερεμέγεφ ανενόχλητος από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3p9cwmk7aw1)
Η λύτρωση τελικά ήρθε για τον Παναθηναϊκό με τον "φευγάτο" Σπόραρ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, πήρε το... ριμπάουντ και με προβολή από πολύ κοντά έκανε το 1-0 για την ομάδα του, τέρμα που δεν πανηγύρισε σημειωτέον ο παίκτης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3p9hil5hu8p)

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Γεβντάι, Σένγκεφελντ, Μαξ (71' Μλαντένοβιτς), Μαξίμοβιτς, Τσέριν (76' Αράο), Μπακασέτας (60' Τζούρισιτς), Πελίστρι (60' Σπόραρ), Μαντσίνι (60' Τετέ), Γερεμέγεφ 

Λεβαδειακός: (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ, Τσάπρας, Κ. Παπαδόπουλος, Βήχος, Κάσσος, Πλέγας (77' Μεχία), Μπάλτζι, Κωστή (61' Τζάλοου), Γιαννιώτας (82' Γιόκε), Πεδρόσο (77' Ρόμο), Όζμπολτ (61' Συμελίδης)