Μπορεί η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ να έχει περάσει από... σαράντα κύματα όμως εντέλει βρέθηκε η "χρυσή" τομή, η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατάφερε να βρει την έγκριση και τους πόρους για να προχωρήσει η μεταγραφή του και έτσι ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού θα φτιάξει... βαλίτσες για Σαουδική Αραβία στην οποία σύμφωνα με πληροροφίες αναμένεται να βρεθεί για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του την Τρίτη (27/08).

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ στη Σαουδική Αραβία

Η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη είχε "κολλήσει" προσωρινά λόγω του ότι η Αλ Καλίτζ δεν είχε καταφέρει σε πρώτο χρόνο να πάρει έγκριση για περαιτέρω μπάτζετ, όμως στη συνέχεια κίνησε... γη και ουρανό, πήρε το... πράσινο φως από την Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας για να προχωρήσει η μεταγραφή και εντέλει βρήκε τα χρήματα για τα οποία είχε συμφωνήσει με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Έτσι το μεταξύ τους στόρι εξελίχθηκε σε happy end, ο Φορτούνης είναι έτοιμος για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό και την Τρίτη αναμένεται να βρεθεί στη Σαουδική Αραβία για να συνεχίσει εκεί τα ποδοσφαιρικά του βήματα. Υπενθυμίζεται ότι η Αλ Καλίτζ στην οποία αγωνίζεται και ο Δημήτρης Κουρμπέλης και έχει στο "τιμόνι" της τον Γιώργο Δώνη, προσφέρει στον Φορτούνη κλειστό διετές συμβόλαιο όπου μαζί με τα μπόντους θα του αποφέρουν ένα ποσό που ξεπερνάει τα 6.000.000 ευρώ.