Το "μενού" των σημερινών (26/08) αθλητικών μεταδόσεων δεν περιλαμβάνει μόνο ποδόσφαιρο, αλλά και... τένις! Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Athens Kallithea στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" που ρίχνει την... αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League, ενώ δεσπόζει και η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη στο US Open. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Serie A και La Liga.

Η Γιουβέντους, που ξεκίνησε με το... δεξί στο ιταλικό πρωτάθλημα, έχει επικίνδυνη έξοδο στην έδρα της Βερόνα που την πρώτη αγωνιστική "κατάπιε" τη Νάπολι με 3-0, ενώ η νεοφώτιστη Κόμο που ηττήθηκε με 3-0 από τη "Γηραιά Κυρία" στην πρεμιέρα, θα τεθεί εκτός έδρας αντιμέτωπη με την Κάλιαρι που την πρώτη αγωνιστική απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από τη Ρόμα. Την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της La Liga ανοίγει η αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με τη Θέλτα του Τάσου Δουβίκα, που μοιάζει ασταμάτηση, έχοντας κάνει το 2Χ2 με σούπερ εμφανίσεις.

Να συνεχίσει στα... θετικά ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αthens Kallithea

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη νεοφώτιστη Athens Kallithea στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο οποίο θα δώσουν βροντερό "παρών" οι φίλαθλοί του, μιας και παραπάνω από 25.000 έχουν ήδη κλείσει θέση για να παρακολουθήσουν διά ζώσης το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας στη φετινή Super League.

Φυσικά, στόχος για τους "ερυθρόλευκους" είναι να κάνουν το 2Χ2 και να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο μετά και τη νικηφόρα πρεμιέρα τους στο Πανθεσσαλικό, όπου επικράτησαν άνετα με 2-0 του Βόλου. Από την άλλη, οι νεοφώτιστοι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον επίσης νεοφώτιστο Λεβαδειακό και γνωρίζουν ότι έχουν δύσκολο έργο, για τους Πειραιώτες όμως στόχος τους είναι να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3ifgbns3fsx)
Στα αγωνιστικά, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Ρέτσου, καθώς και στους πέντε μικρούς που αγωνίστηκαν στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου U20 στο Μαρακανά. Ο λόγος για τους Κοτσίδη, Κωστούλα, Παπακανέλλο, Μουζακίτη και Μπακούλα. Αντίθετα, ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Ντάνι Γκαρθία, ενώ στα πλάνα του βρίσκεται και ο Μπιανκόν, που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Για την Athens Kallithea, δεν θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα και κόντρα στην πρώην ο Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς ναι μεν έχει ξεπεράσει την ίωση, όμως έχει χάσει προπονήσεις και είναι ανέτοιμος. Παράλληλα, ο Ντονάτι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νεμάνια Νίκολιτς, Μαρότα και Τζιάνι.

Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο US Open

Με μεγάλες βλέψεις και "δίψα" για διάκριση, η Μαρία Σάκκαρη (Νο9) ρίχνεται στη... μάχη του US Open και ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις κόντρα στην Κινέζα Γιφάν Γουάνγκ, η οποία βρίσκεται στο Νο78 της παγκόσμιας κατάταξης. Το μεταξύ τους παιχνίδι θα ανοίξει το πρόγραμμα στο Stadium 17, αναμένεται να ξεκινήσει στις 18:00.

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που οι δυο τενίστριες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με την Ελληνίδα τενίστρια να έχει το πάνω... χέρι στις νίκες καθώς μετρά δυο έναντι μιας της Κινέζας αντιπάλου της. Αν η Μαρία καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουάνγκ, τότε θα βρει στον δρόμο της τη νικήτρια του ζευγαριού Ζινγιού Γουάνγκ - Νταϊάν Παρί, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να παίξει κόντρα στην Πάουλα Μπαντόσα, αν και εφόσον οι δύο τενίστριες φτάσουν στη φάση των "16".

Η πρεμιέρα της Σάκκαρη δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη σε κανένα από τα δύο κανάλια του Eurosport το οποίο έχει αγοράσει τα δικαιώματα του τουρνουά. και αυτό γιατί η η κύρια εταιρεία που εδρεύει στη Γαλλία είναι κι εκείνη που αποφασίζει ποια ματς θα μεταδοθούν κι έτσι, το ελληνικό Eurosport δεν έχει δικαίωμα επιλογής και οφείλει να ακολουθήσει τις οδηγίες των Γάλλων.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:

19:00 Eurosport 1 US Open Τένις

19:00 Eurosport 1 US Open Τένις

20:00 Eurosport 2 US Open Τένις

20:30 COSMOTE SPORT 1 HD Ολυμπιακός – Athens Kallithea FC Super League ποδόσφαιρο

21:00 Eurosport 1 US Open Τένις

21:00 Eurosport 1 US Open Τένις

21:45 COSMOTE SPORT 2 HD Ελλάς Βερόνα – Γιουβέντους Serie A ποδόσφαιρο

22:30 Novasports Start Κόρντομπα – Μπούργος LaLiga 2 ποδόσφαιρο

22:30 Novasports 1HD Βιγιαρεάλ – Θέλτα LaLiga ποδόσφαιρο

23:00 Eurosport 2 US Open Τένις