Όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα... κρας! Για τον Στέφανο Τσιτσιπά είναι η γνωστή ηθοποιός και μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στον χώρο της, η Μάργκοτ Ρόμπι. Αν και τον Ιανουάριο του 2023 ο Έλληνας τενίστας που συμμετείχε στο Australian Open την προσκάλεσε σε αγώνα του, η Αυστραλή ηθοποιός δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του

Παρ' όλα αυτά, ο Στέφανος δεν το... έβαλε κάτω και με νέα δήλωσή του την προσκάλεσε να πάει σε αγώνα του και σε οποιοδήποτε τουρνουά επιθυμεί η ίδια, με την... έγκριση μάλιστα της αγαπημένης του, Πάουλα Μπαντόσα!

Ο Τσιτσιπάς προσκάλεσε ξανά τη Μάργκοτ Ρόμπι σε αγώνα του με την... άδεια της Μπαντόσα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι πρόθυμος να καταθέσει εύκολα τα... όπλα μέχρι να δει τη Μάργκοτ Ρόμπι στην εξέδρα να παρακολουθεί αγώνα του. Ο Έλληνας τενίστας που ετοιμάζεται να ριχτεί στη... μάχη του US Open σε συνέντευξή του ρωτήθηκε σχετικά με το "κρας" του και η απάντησή του ήταν αυτή που περίμεναμε!

Δίχως να το σκεφτεί ιδιαίτερα τόνισε για ακόμη μια φορά ότι θα ήθελε να δε σε αγώνα του τη Μάργκοτ Ρόμπι, δήλωσε ότι μπορεί να έρθει σε οποιοδήπτοε τουρνουά εκείνη επιθυμεί και πως θα έχει φροντίσει να της έχει εξασφαλισμένη θέση στο γήπεδο. Μάλιστα, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, σημειώνοντας ότι η σύντροφός του, Πάουλα Μπαντόσα, γνωρίζει για το "κρας" που έχει με την ηθοποιό και πως δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Άρα το... μπαλάκι πέφτει πάνω στη Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία μένει να φανεί αν θα κάνει κάποια στιγμή το όνειρο του Στέφανου Τσιτσιπά πραγματικότητα!