Ένα από τα ζητήματα που "καίνε" τον ΠΑΟΚ είναι η ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής και η απόκτηση ενός παίκτη που θα καλύψει το κενό που θα αφήσουν πίσω τους οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" έχει ήδη βγει στην αγορά για την αναζήτηση στόπερ και ο Ομάρ Κόλεϊ της Μπεσίκτας είναι ο "εκλεκτός" με τον οποίο προσπαθεί να κλείσει το deal.

Ο ΠΑΟΚ... προσπαθεί τη μεταγραφή του Ομάρ Κόλεϊ από την Μπεσίκτας

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να κάνει δικό του τον Ομάρ Κόλεϊ μετά το... πράσινο φως που έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την απόκτησή του και οι "ασπρόμαυροι" έχουν ήδη έρθει σε επαφή με την Μπεσίκτας και έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με στόχο να φέρουν τον 31χρονο Γκαμπονέζο στόπερ στην Τούμπα.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" ξεκαθάρισε στην τουρκική ομάδα ότι θέλει να αποκτήσει ως ελεύθερο τον Κόλεϊ, στον οποίο προσφέρει συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Αυτό που προκύπτει είναι ότι υπάρχει το πρόσφορο έδαφος για να υπάρξει θετική κατάληξη και να επιτευχθεί το deal και ο παίκτης είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. 

Ο Κόλεϊ είναι αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, ενώ έχει παραστάσεις και από τη Serie A, καθώς είχε φορέσει τη φανέλα της Σαμπντόρια, με την οποία κατέγραψε 136 συμμετοχές. Ο ίδιος έχει περάσει και από το βελγικό πρωτάθλημα, όπου αγωνίστηκε με την Γκενκ καταγράφοντας 95 εμφανίσεις.

Omar Colley | Skills and Goals | Highlights