Ο Άρης εξετάζει το ενδεχόμενο της ενίσχυσης του στην αμυντική του γραμμή και οι "κίτρινοι" σύμφωνα με την πολωνική ιστοσελίδα "sportowefakty" έκαναν επίσημη κρούση στην Πογκόν για να κάνουν δικό τους τον Σουηδό δεξιό μπακ, Λίνους Βάλκβιστ ο οποίος δεσμεύεται με συβόλαιο με την πολωνική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Για πρόταση του Άρη στην Πογκόν για τον Βάλκβιστ κάνουν λόγο στην Πολωνία

Ο Άρης έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του διεθνή Σουηδού αμυντικού, Λίνους Βάλκβιστ για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής και οι "κίτρινοι" φέρεται πως έχουν περάσει από τη θεωρία στην... πράξη καθώς σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η πολωνική ιστοσελίδα "sportowefakty" έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

"Ο Άρης ήδη κατέθεσε την πρώτη προσφορά του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα πάρει μεταγραφή" αναφερει το δημοσίευμα.Ο Βάλκβιστ αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί και στο κέντρο αυτής αλλά και ως δεξιός εσωτερικός μέσος.

Ο Βάλκβιστ ενσωματώθηκε στο δυναμικό της Πογκόν τον Ιανουάριο του 2023, όταν κι αποχώρησε από την Νόρκεπινγκ, με την οποία πανηγύρισε το 2015 το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ Σουηδίας. Με τη φανέλα της πολωνικής ομάδας, έχει καταγράψει 58 συμμετοχές, ενώ έχει σκοραρει 1 γκολ και έχει μοιράσει 1 ασίστ. Στο παρελθόν, έχει φορέσει τη φανέλα της Διναμό Δρέσδης, ενώ είναι και διεθνής με τη Σουηδία. Με το εθνόσημο έχει αγωνιστεί σε 15 ματς.