Η πρώτη μεταγραφή της Λίβερπουλ είναι γεγονός! Παρ' όλα αυτά είναι δώρο άδωρον για τη φετινή χρονιά καθώς δεν θα έχει στη διάθεση της τον παίκτη. Ο λόγος για τον Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι τον οποίο αγοράζει από την Βαλένθια με την οποία έχει έρθει σε οριστική συμφωνία όμως ο Γεωργιανός τερματοφύλακας θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην ισπανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2025! Επί της ουσίας θα συνεχίσει να παίξει στην ομάδα από την οποία τον αποκτούν οι "Reds"!

Η πρώτη μεταγραφή της Λίβερπουλ ακούει στο... όνομα Μαμαρντασβίλι

Η Λίβερπουλ έκανε την πρώτη της κίνηση επί εποχής Άρνε Σλοτ όμως θα μπορεί να την αξιοποιήσει μετά το καλοκαίρι του 2025 όταν και θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Γκιόρκι Μαμαρντασβίλι στην Βαλένθια από την οποία τον αγοράζουν οι "Reds". Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο που θεωρείται κορυφαίος του είδους στην αποκάλυψη των μεταγραφών τόνισε ότι τα δυο κλαμπ έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία για τον 23χρονο πορτιέρε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ρομάνο, η Λίβερπουλ έβγαλαν από τα ταμεία τους το ποσό των 35.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους ενώ η Βαλένθια διατήρησε και ποσοστό στο ενδεχόμενο μεταπώλησης. Μάλιστα, το αρχικό σενάριο ήταν ο Μαμαρντασβίλι να αποκτηθεί από την Λίβερπουλ και να δοθεί δανεικός στην Μπόρνμουθ.

Παρ' όλα αυτά, τα δεδομένα διαμορφώθηκαν διαφορετικά με τον Μαμαρντασβίλι ο οποίος εντέλει θα αγωνιστεί ως δανεικός στη Βαλένθια μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και στη συνέχεια θα μπορεί να τον έχει στη διάθεση της για να τον αξιποιήσει αγωνιστικά η Λίβερπουλ. Για την... ιστορία, η 
Βαλένθια είχε αγοράσει τον Μαμαρντασβίλι από την Ντινάμο Τιφλίδας το 2022 (πρώτα τον είχε δανειστεί) με ένα ποσό άνω των 1.000.000 ευρώ.

Giorgi Mamardashvili - Full Season Show - 2024ᴴᴰ