Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μαζεύτηκε στο ΣΕΦ για την πρώτη προπόνηση της σεζόν 2024-25. Προεξάρχοντος του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Μπαρτζώκα, οι "ερυθρόλευκοι" μπαίνουν, σιγά σιγά, σε ρυθμό προπονήσεων, με τους τρεις νεοφερμένους, Σάσα Βεζένκοφ, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Κίναν Έβανς, να δίνουν κανονικά το "παρών". 

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον Φαλ 

Ο τελευταίος ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως άλλωστε και ο Μουσταφά Φαλ, που μετά το χειρουργείο του επιδίδεται σε βάρη. Ο Γάλλος σέντερ έχει προγραμματίσει την Τρίτη, 27 Αυγούστου, ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να δοθεί λύση στο μυστήριο του τι τον ταλαιπωρεί. 

Η πρώτη έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο η ΚΑΕ έδωσε ένα βίντεο με αποσπάσματα.

Ο Μπαρτζώκας θα υποδεχθεί την Τρίτη τους δύο Σέρβους, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ, ενώ τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα ενταχθούν στο πρόγραμμα οι Κώστας Παπανικολάου και Τόμας Γουόκαπ




Στην προετοιμασία συμμετέχουν και τρεις νεαροί, οι Γιώργος Μπουρνελές, Θοδωρής Παυλόπουλος, Στέφανος Σπάρταλης. 

Ο Ολυμπιακός έχει προγραμματίσει ήδη τα φιλικά του. Πρώτα θα αντιμετωπίσει το Μαρούσι (3/9, κεκλεισμένων των θυρών), έπειτα τους Μακάμπι Τελ Αβίβ (6/9) και Ερυθρό Αστέρα (10/9, κεκλεισμένων των θυρών). Κατόπιν, θα συμμετάσχει σε τουρνουά στο Ηράκλειο με Βίρτους Μπολόνια και Αρμάνι Μιλάνο ή Φενέρμπαχτσε (14-15/9), ενώ έχει κλείσει δύο φιλικά στο Τραπάνι της Ιταλίας (22-23/9).