Ο Αρμάντ Ντουπλάντις πήδηξε 6,26μ. στον αγώνα του άλματος επί κοντώ στη Σιλεσία της Πολωνίας, για το Diamond League. Αυτό το άλμα, σε μία αναμέτρηση που είναι πια αναφορική και για τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς ο Εμμανουήλ Καραλής έγινε ο πρώτος που πέρασε τα 6,00μ., ήταν το 10ο παγκόσμιο ρεκόρ που έκανε ο Σουηδός άλτης, ο οποίος, όπως και ο Έλληνας ομόλογός του και φίλος του, είναι 24 ετών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντουπλάντις πέτυχε το παγκόσμιο ρεκόρ μετά τις... διακοπές του στη Σαντορίνη με τη σύντροφό του, Ντεσιρέ Ινγκλάντερ, επίσης Σουηδή. 

Αρμάντ Ντουπλάντις: "Οτι χειρότερο"


Ο Ντουπλάντις ανέβασε βίντεο στο tiktok στο οποίο απαθανατίζεται να τρώει μπέργκερ, κοτομπουκιές και πατάτες τηγανητές σε κατάστημα φαστ φουντ. Ο "δυνάστης" του αγωνίσματός του, με τα δύο χρυσά ολυμπιακά μετάλλια εκτός όλων των άλλων, τόνισε ότι είχε να φάει επτά ώρες και πως βρήκε την αγαπημένη του σουηδική αλυσίδα, ονόματι "Μαξ", στην Πολωνία. 


@mondo

WR no. 10🤯

♬ Walking Around - Instrumental Version - Eldar Kedem


Από κάτω, Έλληνας χρήστης σχολίασε "Ότι χειρότερο". Ξέχασε, βεβαίως, το κόμμα ανάμεσα στο "ο" και το "τ", αλλά αυτό δεν ήταν... ό,τι χειρότερο στο σχόλιό του. Ο αθλητής έχει κάνει λίγη ώρα πριν την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στο επί κοντώ, έχει περίπου... 3% λίπος σώματος συνολικά, πιθανότατα υποφέρει όλον το χρόνο στην προπόνηση και κόβει τα μπιζέλια του αρακά στη μέση, για να σκάσει μύτη ο... κανένας (δεν είναι προσβολή, αυτό είναι το παρατσούκλι του χρήστη) και να σχολιάσει ότι αυτά που τρώει τού κάνουν κακό.

Μάλιστα, τόνισε ότι ο Ντουπλάντις δίνει το... κακό παράδειγμα, αφού παίρνει χρήματα για να διαφημίσει αυτά που τρώει. Όλα τα ξέρει. Άβυσσος η ψυχή.