Το "μενού" των σημερινών (27/08) αθλητικών μεταδόσεων είναι γεμάτο από συναρπαστικές αναμετρήσεις και φυσικά... λάμψη Champions League! Τρία ζευγάρια ρίχνονται στη "μάχη" των ρεβάνς με φόντο το εισιτήριο για τη League Phase, ενώ ξεχωρίζει και η δράση στη La Liga, με τη Μπαρτσελόνα να ψάχνει μια ακόμα νίκη στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο και τη Σεβίλλη να ψάνει τη πρώτη της νίκη κόντρα στη Μαγιόρκα.

Την πρεμιέρα του στο US Open κάνει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς οποίος θα αναμετρηθεί με τον Θανάση Κοκκινάκη (18:00, Eurosport) και οι δυο τους  θα ανοίξουν το πρόγραμμα στο Grandstand. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι δύο τενίστες, καθώς η προηγούμενη ήταν στο Australian Open το 2021 όταν ο Στέφανος επιβλήθηκε με 3-2 σετ. Ο νικητής της αναμέτρησης θα διασταυρωθεί στον δεύτερο γύρο με τον αντίστοιχο της αναμέτρησης Μπόρζες-Κορία που θα κοντραριστούν λίγο αργότερα.

Ώρα για ρεβάνς στα playoffs του Champions League

Τα πρώτα παιχνίδια των playoffs του Champions League είχαν καταιγισμό από γκολ και εντυπωσιακό θέαμα! Τα τρία πρώτα ζευγάρια... ρίχνονται στη "μάχη" των ρεβάνς. Η Γαλατασαράι υποδέχεται τους Γιούνγκ Μπόις και ψάχνει την ανατροπή για να πάρει το εισιτήριο για τη League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Τούρκοι καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-2 του πρώτου αγώνα στον οποίο "έσπασαν" καρδιές. Αν και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, ισοφάρισαν σε 2-2 όμως είδαν τον Ούγκρινιτς να ευστοχεί από από την άσπρη βούλα και να δίνει τη νίκη στους Ελβετούς. Μάλιστα, έπαιζαν και με παίκτη λιγότερο από το 84' λόγω της αποβολής του Μπαρντακτζί σ' ένα αρκετά εντυπωσιακό παιχνίδι με πολλές φάσεις.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3lwjcosz5xl)
Η Μάλμε η οποία απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στον γ' προκρικματικό γύρο έχει να ανέβει ένα... βουνό και να ψάξει την ανατροπή στην Τσεχία καθώς στο πρώτο ματς στο "σπίτι" της ηττήθηκε με 2-0 από την Σπάρτα Πράγας. Ένα αυτογκόλ του Λάρσεν στο 35ο λεπτό και γκολ του Ράινες στο 88' έδωσε τη νίκη στους Τσέχους στη Σουηδία και η Μάλμε θα παίξει τα... ρέστα της στη ρεβάνς έχοντας δύσκολο έργο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3lwl3lkdmox)
Η Σάλτσμπουργκ  ήταν καταιγιστική στο πρώτο ματς με τη Ντινάμο Κιέβου της οποίας επιβλήθηκε εύκολα με 2-0 και έβαλε γερές βάσεις για πρόκριση. Τα γκολ είχαν πετύχει ο Ντορζελές και ο Κιάεργκαρντ που είχαν "καθαρίσει" την υπόθεση νίκη από το πρώτο κιόλας μέρος, με τους Ουκρανούς να πηγαίνουν στην Αυστρία με στόχο την ανατροπή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3lwhgz8b7gh)

Για ένα ακόμη τρίποντο η Μπαρτσελόνα στη La Liga, τη πρώτη της νίκη ψάχνει η Σεβίλλη

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει... φορτσάτη στη La Liga και δείχνει εξαιρετικά δείγματα γραφής! Αφού ξεκίνησε με δύσκολο διπλό (1-2) στην έδρα της Βαλένθια στην πρεμιέρα της, στη συνέχεια αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να "λυγίσει" (2-1) την Αθλέτικ Μπιλμπάο και να κάνει το 2/2. Οι "μπλαουγκράνα" θέλουν να συνεχίσουν το σερί των νικών τους και θα ψάξουν ένα ακόμη τρίποντο στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η Σεβίλλη έχει προβληματίσει με το... καλημέρα με την εικόνα της και δείχνει ότι και φέτος θα δυσκολευτεί να διεκδικήσει κάτι. Αφού ξεκίνησε στο φετινό πρωτάθλημα με ισοπαλία (2-2) στα Κανάρια Νησιά κόντρα στη Λας Πάλμας, τη δεύτερη αγωνιστική είδε τη Βιγιαρεάλ να φεύγει από την έδρα της με το διπλό (1-2) μετά από γκολ-μαχαιριά του Πέρεθ στο 90+5'. Η Σεβίλλη θέλει να κάνει... σεφτέ στις νίκες και να ψάξει το πρώτο της τρίποντο στο εκτός έδρας ματς με την Μαγιόρκα.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:

14:00 Eurosport 1 Λα Βουέλτα Ποδηλασία

17:55 Eurosport 2 US Open Τένις

19:00 Eurosport 1 US Open Τένις

22:00 COSMOTE SPORT 7 HD Σάλτσμπουργκ – Ντινάμο Κιέβου UEFA Champions League

22:00 COSMOTE SPORT 3 HD Σπάρτα Πράγας – Μάλμε UEFA Champions League

22:00 COSMOTE SPORT 2 HD Γαλατασαράι – Γιανγκ Μπόις UEFA Champions League

22:30 Novasports Prime Ράγιο Βαγιεκάνο – Μπαρτσελόνα LaLiga EA Sports