Ώρες αγωνίας στις τάξεις του Ολυμπιακού! Η σημερινή (27/08) μέρα αναμένεται να είναι η πλέον καθοριστική για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Μουσταφά Φαλ καθώς θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Γάλλος σέντερ στο αριστερό του πόδι. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά όπως και αυτό του να περάσει την πόρτα του χειρουργείου που θα τον αφήσει μακριά από την αγωνιστική δράση για έως και πέντε μήνες.

Αγωνία στον Ολυμπιακό για τον Φαλ που κινδυνεύει να μείνει εκτός για 5 μήνες

Ο Μουσταφά Φαλ είδε την ατυχία να του... χτυπά τη πόρτα τον περασμένο Μάιο όταν και υπέστη κάταγμα κόπως στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού που είχε ως αποτέλεσμα να τον αφήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν 2023/24. Η αποθεραπεία του δεν κύλησε με τον καλύτερο τρόπο, κάτι το οποίο προκαλούσε μεγάλη ανησυχία στις τάξεις των Πειραιωτών.

Τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Γάλλος σέντερ αναμένονται με μεγάλη αγωνία στο Φάληρο για να αποφανθεί το πως θα πορευτούν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αν τα αποτέλεσματα δεν είναι τα επιθυμητά και παρθεί η απόφαση να περάσει η Φαλ την πόρτα του χειρουργείου τότε θα παραμείνει στα πιτς μέχρι και για τους επόμενους πέντε μήνες.

Κάτι που συνεπάγεται στο να απουσιάσει ο Φαλ από τα παρκέ μέχρι το τέλος του 2024 αλλά και τις αρχές του 2025 και να χάσει μεγάλο μέρος του πρώτου μισού της σεζόν. Αν συμβεί όλο αυτό έρχεται και ο... πονοκέφαλος στη θέση "5" την οποία αναμένεται να καλύψουν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μόουζες Ράιτ. Τη θέση του σέντερ μπορεί να καλύψει επάξια και ο Φίλιπ Πετρούσεφ όπως και αυτή του πάουερ φόρφουορντ.