Ο Ταξιάρχης Φούντας μετά από τις πολλές παραστάσεις στο εξωτερικό που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια, φέρεται πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει ξανά στα πάτρια εδάφη και να συνεχίσει την καριέρα του στη Super League! Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το "Grandsport" ο ΟΦΗ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Έλληνα επιθετικό τον οποίο θέλει να ντύσει στα ασπρόμαυρα μετά την αποχώρηση του από την Τράμπζονσπορ.

Ο ΟΦΗ προσπαθεί να κλείσει τη μεταγραφή του Ταξιάρχη Φούντα

Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Τράμπζονσπορ ο Ταξιάρχης Φούντας, ο ΟΦΗ προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση για να προσθέσει ένα μεγάλο όνομα στη φαρέτρα του Τραϊανού Δέλλα και να ενισχύσει με ποιότητα την γραμμή κρούσης. Όπως αναφέρει το Grandsport, οι Κρητικοί βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Έλληνα στράικερ ο οποίος δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ προσφέρει στον Φούντα κλειστό διετές συμβόλαιο. Την περσινή σεζόν, o 28χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ. Πριν μεταβεί στην Τουρκία, αγωνιζόταν στο MLS με την DC United. Έχει επίσης θητείες σε Σάλτσμπουργκ και Ραπίντ Βιέννης. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει φορέσει τις φανέλες των ΑΕΚ, Πανιώνιο και Αστέρα.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης με ανάρτηση του στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media, είχε προαναγγείλει μία μεταγραφική… βόμβα και μένει να φανεί αν θα είναι τελικά αυτή με τον Ταξιάρχη Φούντα και υπάρξει... happy end.

bousis_ofh