Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν αρκετά τον ΠΑΟΚ είναι η απόκτηση ενός χαφ και οι "ασπρόμαυροι" βρίσκονται στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε πίσω του ο Σουαλιό Μεϊτέ. Μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο "δικέφαλος του βορρά" για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής είναι και ο μέσος της Ρόμα, Ερνάντο Μποβέ, μια όχι και τόσο εύκολη περίπτωση που ωστόσο την... προσπαθεί με στόχο να επιτευχθεί το deal. Παρ΄όλα αυτά, ένα δημοσίευμα της "Gazetta Dell Sport" του δίνει λόγους να... χαμογελά!

O ΠΑΟΚ "παλεύει" να ντύσει τον Μποβέ της Ρόμα στα ασπρόμαυρα

Ο Ερνάντο Μποβέ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της Ρόμα και ο ίδιος δείχνει δείχνει θετικός στο να αγωνιστεί σε μια άλλη ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής και... παιχνίδια στα πόδια του. Η προοπτική της Ελλάδας δεν δείχνει απαγορευτική για τον ίδιο. Ο ΠΑΟΚ που τον έχει στο στόχαστρό του, στις πρώτες συζητήσεις με τη Ρόμα είδε ποια είναι και τα οικονομικά δεδομένα.

Συγκεκριμένα, οι "τζιαλαρόσι' είχαν προτείνει ρήτρα 12 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η αντιπρόταση από την πλευρά του ΠΑΟΚ ήταν στα 6 εκατομμύρια ευρώ για το 55% των δικαιωμάτων του. Προφανώς πρόκειται για μια μεγάλη απόσταση μεταξύ των δυο πλευρών τη στιγμή που ο 22χρονος χαφ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ρόμα μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Ανταγωνισμός για την περίπτωση του υπάρχει ωστόσο ο ΠΑΟΚ δείχνει αποφασισμένος να "παλέψει" την περίπτωση του και να κάνει ο,τι περνάει από το χέρι του για τον ντύσει στα ασπρόμαυρα. Μια αχτίδα αισιοδοξίας ήρθε να φέρει ένα δημοσίευμα της "Gazetta Dello Sport" το οποίο αναφέρει ότι ο Μποβέ μπορεί να πάει δανεικός στην Ελλάδα έτσι ώστε η Ρόμα να διατηρήσει τον έλεχο του παίκτη και πως ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ έχει... ανοίξει. 

Παράλληλα, υποστηρίζεται ότι ο Ιταλός μέσος θα μπορούσε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού προκειμένου η Ρόμα να διατηρήσει την κυριότητα του παίκτη. Μένει να φανεί ποιες θα είναι οι εξελίξεις και αν η προοπτική της Ελλάδας και του ΠΑΟΚ θα πείσουν την ιταλική ομάδα και τον ποδοσφαιριστή.

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Gazzetta Dello Sport: "Ο Εντοάρντο Μποβέ θα πήγαινε δανεικός στην Ελλάδα, ώστε η Ρόμα να διατηρήσει τον έλεγχο του παίκτη και να αξιολογήσει πώς θα τον αντιμετωπίσει την επόμενη σεζόν.  Ο δρόμος προς τον ΠΑΟΚ άνοιξε για τον Εντοάρντο Μπόβε. Ο Ιταλός μέσος θα μπορούσε να πάει ως δανεικός, ώστε η Ρόμα να διατηρήσει την κυριότητα του παίκτη".

𝐋𝐎𝐎𝐊 𝐖𝐇𝐀𝐓 Edoardo Bove is doing at AS Roma👀