Βαρύς είναι ο πέλεκυς για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό τους από τη Νόα που τους οδήγησε να αποχαιρετήσουν την Ευρώπη από τον μήνα... Αύγουστο! Ο Μάριος Ηλιόπουλος που είχε προαναγγείλει πρόστιμο, ανακοίνωσε μέσω του Α' αντιπροέδρου και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιώργου Κοσμά που βρέθηκε στα Σπάτα ότι το πρόστιμο που επιβάλλει ο ισχυρός άνδρας της "Ένωσης" είναι ύψους 350.000 ευρώ.

350.000 το πρόστιμο του Μάριου Ηλιόπουλου στους παίκτες της ΑΕΚ για τον αποκλεισμό

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της ΑΕΚ είχε άδοξο και πρόωρο τέλος. Μετά την ήττα 3-1 στην Αρμενία από τη Νόα, ο Μάριος Ηλιόπουλος είχε επισκεφθεί τα Σπάτα όπου είχε γνωστοποιήσει στους ποδοσφαιριστές την απόφαση του να τους επιβάλλει πρόστιμο, ενώ τους είχε μιλήσε με σκληρή γλώσσα για την εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια το... κερασάκι στην τούρτα μπήκε με τον αποκλεισμό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Α' αντιπρόεδρος της και διευθύνων σύμβουλος της "Ένωσης", Γιώργος Κοσμός βρέθηκε στα Σπάτα όπου και μετέφερε στους ποδοσφαιριστές το ύψος του προστίμου από τον Μάριο Ηλιόπουλου. Πέρα από αυτό, ο κ.Κοσμάς μετέφερε και ένα μήνυμα από τον ιδιοκτήτη της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ τονίζοντάς τους ότι περιμένει αφοσίωση και επαγγελματισμό και πως η διοίκηση θα είναι δίπλα τους για ότι χρειαστούν, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα!