Τη δική τους ιστορία γράφουν στο στίβο οι Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου! Οι δυο πρωταθλητές "έλαμψαν" με τα ελληνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού από τους οποίους γύρισαν με το μετάλλιο κρεμασμένο στο λαιμό τους, ο Μίλτος συνέχισε με την πρωτιά στο Diamond League στη Λωζάνη και ο Μανόλο το... απογείωσε όταν και έκανε το απόλυτο άλμα με το οποίο έσπασε το φράγμα των έξι μέτρων.

Μετά το μυθικό πανελλήνιο ρεκόρ του στο Diamond League της Σιλεσίας ο Καραλής επέστρεψε και βρήκε τον Τεντόγλου να τον καλωσορίζει με... ρωμαϊκή πάλη! Κάτι που όσο να ναι άγχωσε τον Γιώργο Πομάσκι...

Καραλής και Τεντόγλου το... έριξαν στην πάλη και άγχωσαν τον Πομάσκι

Υπερήφανος και χαμογελαστός μετά τον θρίαμβο των 6 μέτρων που πανηγύρισε με την... ψυχή του, ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και τις προπονήσεις ενόψει της συνέχειας. Όταν και πήγε στο κλειστό γυμναστήριο, είδε τον κολλητό και συναθλητή του, Μίλτο Τεντόγλου να τον περιμένει.

Οι δυο τους επέλεξαν έναν ιδιαίτερο τρόπο να πανηγυρίσουν το πανελλήνιο ρεκόρ των 6 μέτρων καθώς το... έριξαν στην ελληνορωμαϊκή πάλη ενώ παράλληλα γέλαγαν προσπαθώντας να επιβληθεί ο ένας στον άλλον. Τη "μάχη" τους παρακολουθούσε και ο Γιώργος Πομάσκι ο οποίος στο θέαμα που έβλεπε γέλαγε αλλά παράλληλα... αγχωνόταν και σαν φωνή λογικής τους είπε να προσέχουν για να μην τραυματιστούν. "Θα χτυπήσετε ρε', τους έλεγε χαρακτηριστικά!

Καραλής - Τεντόγλου