O Σέρχιο Ράμος αποδεικνύει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ότι η ηλικία είναι απλά ένας... αριθμός! Στα 38 του χρόνια δείχνει πως βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και φυσικά δεν σταματά να γυμνάζεται αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιριστής του καριέρας. Κυκλοφορεί στην αγορά ως ελεύθερος και η φυσική του κατάσταση του... τρομάζει!

Ο Σέρχιο Ράμος τραβάει τα βλέμματα με τους γυμνασμένους κοιλιακούς του

Τον ήλιο, τη θάλασσα και το καλοκαίρι του απολαμβάνει ο Σέρχιο Ράμος ο οποίος αποφορτίζεται και γεμίζει... μπαταρίες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που παραμένει άγνωστο σε ποια ομάδα θα τον βρει καθώς δεν έχει έρθει ακόμη σε συμφωνία με κάποιον σύλλογο και κυκλοφορεί ως ελεύθερος Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός προσέχει και με το... παραπάνω τη φυσική του κατάσταση, δεν σταματά ποτέ να γυμνάζεται και έχει "χτίσει" ένα σώμα που θα το ζήλευε ο... καθένας στην ηλικία του!

Οι κοιλιακοί του δε, εντυπωσιάζουν και αφήνουν τους θαυμαστές του αλλά και τον καθένα με το στόμα... ανοιχτό. Μάλιστα, ο ίδιος δημοσίευσε να κάνει και γκελάκια με τη μπάλα στην παραλία δείχνοντας ότι δεν αποχωρίζεται ούτε στις διακοπές την μεγάλη του αγάπη που είναι το ποδόσφαιρο