Παναθηναϊκός και Λανς κινούνται σε... ρυθμούς της μεγάλης ρεβάνς (29/08, 21:00) για τα playoffs του Europa Conference League στο ΟΑΚΑ το οποίο αναμένεται να κατακλυστεί με περισσότερους από 50.000 φιλάθλους! Οι Γάλλοι θα ταξιδέψουν στην Αθήνα με μια τεράστια απoυσία καθώς δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Κέβιν Ντάνσο ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα έναντι 25.000.000 ευρώ. Πλέον, ο Γουίλ Στίλ έχει μετρημένα τα... κουκιά στα στόπερ και καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα μου.

Χωρίς Κέβιν Ντάνσο η Λανς στο ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Μια ακόμη απώλεια φέρνει έναν ακόμη... πονοκέφαλο για τον Γουίλ Στιλ ο οποίος πέρα από το γεγονός ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μεδίνα λόγω του ότι είχε αποβληθεί στο πρώτο ματς μεταξύ των δυο ομάδων στη Γαλλία, δεν θα μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Κέβιν Ντάνσο και έτσι στερείται επί της ουσίας τον δεύτερο βασικό παίκτη της τριάδας των στόπερ.

Η Λανς που θέλει να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 του πρώτου αγώνα στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τη Ρόμα για την πώληση του Κέβιν Ντάνσο, με τους "τζιαλαρόσι" να βγάζουν από τα ταμεία τους για να τον αποκτήσουν το ποσό των 25.000.000 ευρώ (22 εκατ.+3 εκατ. μπόνους).

Αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να ολοκληρώσει ο παίκτης με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, η απουσία του από τον επαναληπτικό με το "τριφύλλι" είναι δεδομένη, ενώ μάλιστα ο ίδιος δεν συμμετείχε και στη σημερινή (27/08) προπόνηση της Λανς.