Η σκληρή δουλειά, οι κόποι και οι σπουδαίες εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα οδήγησαν τον Ολυμπιακό να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Ντόη ο οποίος έχει "κλέψει" τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του, τον πιστεύει αρκετά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και θεωρείται ένα πολλά υποσχόμενα project για τους Πειραιώτες.


O Oλυμπιακός "έδεσε" στο λιμάνι με νέο συμβόλαιο τον Ανδρεά Ντόη

Ήταν δίκαιο και έγινε... πράξη! Ο Ανδρέας Ντόη, ένα "διαμάντι" των ακαδημιών του Ολυμπιακό που κέρδισε με την αξία του την ανανέωση της συνεργασίας του με την "ερυθρόλευκη" ομάδα. Ο 21χρονος δείχνει εξαιρετικά στοιχεία και πρόοδο κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ του έχει δώσει φανέλα βασικού στα δυο ματς του πρωταθλήματος και μάλιστα πιστεύει πολύ ότι μπορεί να αποδόσει εξίσου καλά σε ρόλο αμυντικού μέσου.

andreas_ntoi_2_ananeosi_symbolaiou_olympiakos
andreas_ntoi_3_ananeosi_symbolaiou_olympiakos
andreas_ntoi_4_ananeosi_symbolaiou_olympiakos



Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ανακοίνωσε τα... ευχάριστα μέσω ανακοίνωσης της, ενώ τονίζεται ότι το προηγούμενο συμβόλαιο του Ντόη ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2025. Η εξέλιξη του, έφερε και την επιβράβευση. Η ανανέωση του Ολυμπιακού δείχνει το πόσο πιστεύει στις ικανότητες του και το πόσο μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

Με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, ο Ντόη έχει καταγράψει συνολικά 57 συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει δυο γκολ και έχει μοιράσει μια ασίστ. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια με τη φανέλα της δέυτερης ομάδας του συλλόγου και σε 13 με την Κ19.