Για την Εθνική Ελλάδος χτυπά η... καρδιά του Χρήστου Ζαφείρη! H Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Νορβηγίας γνωστοποίησε τα... ευχάριστα με την επίσημη ανακοίνωσή της ότι ο 21χρονος μέσος επέλεξε να αγωνιστεί σε εθνικό επίπεδο με τη φανέλα της "γαλανόλευκης". Μάλιστα, ο λόγος που δεν μπόρεσε να συμπεριληφθεί στις πρώτες κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι η... FIFA!

Η καρδιά του Χρήστου Ζαφείρη... χτυπά για την Εθνική Ελλάδος

Η ΕΠΟ και η νορβηγική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες και έστειλαν τα έγγραφα που χρειαζόταν για να αγωνιστεί ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με το εθνόσημο. Η ομοσπονδία της Νορβηγίας έστειλε τη μπλε κάρτα πριν λίγο 24ωρα. Πλέον, έχουν αποσταλεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα και αυτό που απομένει είναι η FIFA να ανάψει το... πράσινο φως για να μπορέσει να κληθεί ο Χρήστος Ζαφείρης στην Εθνική Ανδρών από τον νέο μας ομοσπονδιακό τεχνικό, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο 21χρονος Έλληνας μέσος που αγωνίζεται στην Τσεχία για λογαριασμό της Σλάβια Πράγας, γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά μετακόμισε στη Νορβηγία σε ηλικία 9 ετών. Αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές ομάδες της Νορβηγίας μέχρι και την Κ21 με την οποία κατέγραψε 16 συμμετοχές, ενώ είχε τρεις εμφανίσεις με την Κ16 της Ελλάδας.