Ένα είναι το... σίριαλ του καλοκαιριού για το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν είναι άλλο από αυτό της Σπόρτινγκ με τον Φώτη Ιωαννίδη! Η επιμονή των Πορτογάλων να αποκτήσουν τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και οι αλεπάλληλες προτάσεις τους φέρνουν διαρκώς στο προσκήνιο όμως το πορτογαλικό CNN ήρθε να δώσει αυτή τη φορά μια νέα... διάσταση στην υπόθεση. Τώρα αυτό που υποστηρίζεται είναι ότι τα "λιοντάρια" απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον Έλληνα φορ!

Παναθηναϊκός: Τέλος για την Σπόρτινγκ ο Ιωαννίδης σύμφωνα με το πορτογαλικό CNN

Στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό "παζάρι" αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού που αποτελεί διακαή πόθο τω Πορτογάλων οι οποίοι ακόμη και στην άρνηση των "πράσινων" να τον παραχωρήσουν, επανέρχονταν διαρκώς με νέα πρόταση αποφασισμένοι να μην καταθέσουν εύκολα τα... όπλα.

Το "τριφύλλι" έχει δείξει ξεκάθαρα τη στάση του να μην πουλήσει τον παίκτη. Η Σπόρτινγκ μπορεί να έδειχνε ότι δεν πτοείται και αισιοδοξούσε ότι οι επίσημες κρούσεις της ιδιαίτερα η τελευταία που "άγγιζε" τα 25.000.000 ευρώ θα έβρισκε αντίκρισμα, όμως το πορτογαλικό CNN παρουσιάζει πλέον διαφορετικά τα δεδομένα αναφέροντας ότι η ομάδα του Αμορίμ απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Έλληνα στράικερ.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα προκύπτουν από το πορτογαλικό Μέσο, η Σπόρτινκ έχει βγει ήδη στην αγορά για την αναζήτηση επιθετικού και επικεντρώνεται κυρίως στη Σουηδία και τη Νορβηγία. Μάλιστα, οι Πορτογάλοι επισήμαναν ότι τα "λιοντάρια" δεν θα περιμένουν περισσότερο τον Παναθηναϊκό στον οποίο η Λέστερ είναι διατεθειμένη να δώσει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του Ιωαννίδη.