Το μενού των αθλητικών μεταδόσεων συνεχίζει να επικεντρώνεται στο χώρο του τένις με το US Open να έχει την τιμητική του. Πέραν αυτού όμως, πολύ σημαντικά παιχνίδια υπάρχουν στο ποδόσφαιρο με τις ρεβάνς του Champions League και την τρίτη αγωνιστική της La Liga να ξεχωρίζουν.

Αμφίρροπες αναμένονται οι ρεβάνς των Playoffs του Champions League

Συναρπαστικές αναμένονται οι ρεβάνς των Playoffs του Champions League που θα κρίνουν τα τελευταία εισιτήρια για τη νέα League Phase. Αμφίρροπος θα είναι ο επαναληπτικός στη Σερβία ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τη Μπόντο Γκλιμτ.

Οι Νορβηγοί ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο παιχνίδι, όπου και προηγήθηκαν με 2-0 χωρίς να έχουν απειληθεί, αλλά η ομάδα του Μιλόγεβιτς κατάφερε να βρει ένα γκολ μέσω μίας στημένης φάσης και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για την πρόκριση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3l24utp100x)
Επιβλητική ήταν στον πρώτο αγώνα η Λιλ και κατάφερε να πάρει σκορ πρόκρισης για την επόμενη φάση με το 2-0 του πρώτου αγώνα, σε μία αναμέτρηση που η Σλάβια Πράγας είχε ναι μεν τις ευκαιρίες τους αλλά δε μπόρεσε να βρει ένα γκολ και τώρα θα αναγκαστεί να ρισκάρει.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3l23bg87o6h)
Άτυχη στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας ήταν η Μίντιλαντ που έχασε σωρεία ευκαιριών για να πάρει τη νίκη, αλλά έπεσε πάνω στα δοκάρια. Το παιχνίδι στη Σλοβακία αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον, με τους Δανούς να θέλουν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3lwhgyzlpyp)
Δυσκολότερα απ' ότι δείχνει το τελικό 3-0 επικράτησε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ της Καραμπάγκ, με τους Αζέρους να έχουν πολλές ευκαιρίες αρχικά να ισοφαρίσουν, αλλά ήταν άστοχοι και έκαναν τους Κροάτες να πάρουν σκορ πρόκρισης και να βρίσκονται με το 1,5 πόδι στο League phase του Champions League.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3l27wxjsgh5)

Με ενδιαφέρον αναμένεται η τρίτη αγωνιστική της La Liga

Με πολύ θέαμα έχουν ξεκινήσει οι πρώτες αγωνιστικές της La Liga, με τις ομάδες να δείχνουν πως δίνουν περισσότερο βάση στην επίθεση απ' ότι στην άμυνα τους. Η ημέρα (28/08) περιλαμβάνει τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με τα φαβορί να μην είναι ξεκάθαρα.

Ακόμη μία νίκη στην έδρα της ψάχνει η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τον θρίαμβο κόντρα στην Χιρόνα, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά την Εσπανιόλ που έχει ξεκινήσει με δύο ήττες το πρωτάθλημα μετά την άνοδο της από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται στο Μπιλμπάο, με την τοπική Αθλέτικ να αντιμετωπίζει τη Βαλένθια, η οποία παρά τη πώληση που έκανε στη Λίβερπουλ θα έχει κανονικά στη διάθεση της κάτω από τα γκολπόστ τον Μαρμαντασβίλι για να μπορέσει να την προστατεύσει.

Ντέρμπι... παραμονής θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το παιχνίδι ανάμεσα στη Βαγιαδολίδ και στη Λεγκανές, με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα προς ώρας. Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη ψάχνει η Σοσιεδάδ μετά την "ψυχρολουσία" στη πρεμιέρα κόντρα στη Βαγιεκάνο και κόντρα στην Αλαβές έχει την ιδανική ευκαιρία.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

19:45 COSMOTE SPORT 8 Καραμπάγκ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ Playoffs Champions League
20:00 NOVASPORTS PRIME Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βαλένθια La Liga
20:00 NOVASPORTS 1 Βαγιαδολίδ - Λεγκανές La Liga
21:00 COSMOTE SPORT 9 Αλ Χιλάλ - Νταμάκ Saudi League
22:00 COSMOTE SPORT 2 Σλάβια Πράγας - Λιλ Playoffs Champions League
22:00 COSMOTE SPORT 3 Ερυθρός Αστέρας - Μπόντο Γκλιμτ Playoffs Champions League
22:00 COSMOTE SPORT 7 Σλόβαν Μπρατισλάβας - Μίντιλαντ Playoffs Champions League
22:30 NOVASPORTS PRIME Ατλέτικο Μαδρίτης - Εσπανιόλ La Liga
22:30 NOVASPORTS 1 Ρεάλ Σοσιεδάδ - Αλαβές