Η ανακοίνωση για το φιλικό του Παναθηναϊκού AKTOR με την Αναντολού Εφές στις 24 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη -σε έδρα που αναμένεται να διαπιστωθεί, αφού η τουρκική ομάδα περιμένει να τελειώσουν τα έργα για να μετοικήσει στο νεότευκτο "Γκελισίμ Μερκεζί"- δεν ξενίζει, ωστόσο οι "πράσινοι" και η πρώην ομάδα του Έργκιν Αταμάν μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι τρεις φορές πριν την έναρξη της σεζόν. 

Παναθηναϊκός AKTOR: Σε Σλοβενία και... Καλλιμάρμαρο

Παναθηναϊκός AKTOR και Εφές θα συμμετέχουν σε τουρνουά στη Σλοβενία, 6 και 7 Σεπτεμβρίου, μαζί με Μπάγερν και Τσεντεβίτα, ενώ μπορεί να παίξουν και στο "Παύλος Γιαννακόπουλος", που είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 21 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο και η ομάδα του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς είναι προσκεκλημένη,

Θα μπορούσαν να παίξουν... 10 φορές όλη τη σεζόν, σε ένα σενάριο με τις δύο την κανονική περίοδο της Euroleague και τις πέντε των προημιτελικό. 

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, αφού οι παίκτες απολαύσουν ένα τριήμερο στο "Costa Navarino", ως δώρο από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την κατάκτηση της έβδομης Euroleague, πρόκειται να λάβει μέρος στο τουρνουά "Νεόφυτος Χανδριώτης" στην Κύπρο (14-16/8) με την παρουσία των Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπάγερν Μονάχου.