Συνεχίστηκε η τρίτη αγωνιστική της LaLiga, με την Μπαρτσελόνα, και αυτήν τη φορά, να νικάει 2-1, εκτός έδρας τη Ράγιο Βαγεκάνο ακριβώς όπως έκανε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι πήγαινε... καρμπόν με τα προηγούμενα δύο: και με τη Βαλένθια στο "Μεστάγια" και με την Μπιλμπάο στο "Μονζουΐκ" οι Καταλανοί νίκησαν δύσκολα 2-1. 

La Liga: Ο Όλμο νίκησε τη μοίρα

Η Ράγιο μπήκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 9' με τον Ουνάι Λόπες. Κράτησε το προβάδισμά της μέχρι το 60', όταν ο Πέδρι αξιοποίησε τη θαυμάσια πάσα από τον Ραφίνια και ισοφάρισε. 

Οι "μπλαουγκράνα" έφτασαν σε δεύτερο γκολ στο 71', καθώς ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πήρε το ριμπάουντ από την επέμβαση του Ντάνι Κάρντενας σε σουτ του Λαμίν Γιαμάλ. Ο Πολωνός στράικερ είχε σημειώσει τα δύο νικητήρια γκολ της Μπαρτσελόνα στα προηγούμενα παιχνίδια της και έμοιαζε να τριτώνει το καλό. Ωστόσο, αποδείχθηκε ακάλυπτος και αυτό ήταν ένα σημάδι από τη μοίρα ότι οι Καταλανοί θα άφηναν βαθμούς στη Μαδρίτη. 

Δεν έγινε και για αυτό ευθύνονται οι δύο... μάγοι του Euro 2024. Ο Γιαμάλ βρήκε τον Ντάνι Όλμο, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τους "μπλαουγκράνα" αντικαθιστώντας τον Φεράν Τόρες στην ανάπαυλα και ο νεοαποκτηθείς Καταλανός πέτυχε το γκολ της νίκης. Η Μπαρτσελόνα, με 9 βαθμούς, βρίσκεται στην κορυφή της LaLiga, και ουδείς μπορεί να την φτάσει. 

Σε ό,τι αφορά το πρώτο χρονικά ματς της 27ης Αυγούστου, στο "Σον Μόι", Μαγιόρκα και Σεβίλλη ήρθαν ισόπαλες με σκορ 0-0. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Σαούλ Νίγκεθ για λεκτική επίθεση προς το διαιτητή της αναμέτρησης.