Πολλά πράγματα μπορούν να ειπωθούν για την καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά αυτό που κατάφερνει ακόμη και σχέδον στα 40 του χρόνια ο Πορτογάλος άσος είναι εκτός... λογικής. Ο σούπερ σταρ της Αλ Νασρ σκόραρε ακόμη ένα γκολ με απευθείας φάουλ και έφτασε τα 899(!) τέρματα στο ποδόσφαιρο.

Έτοιμος για τα 900 γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Έφτασε τα 899 με φαουλάρα

Η ηλικία σε αθλητές όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι απλά ένας αριθμός, και οι αριθμοί είναι κάτι που απασχολούσε πάντα τον σούπερ σταρ της Αλ Νασρ. Βαδίζει προς ολοταχώς για τα 40 του χρόνια, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, να σκοράρει.

Η απόφαση του να αφήσει την Ευρώπη και να συνεχίσει τη καριέρα του στη Σαουδική Αραβία προκάλεσε αρκετές εντυπώσεις, αλλά ο "CR7" φαίνεται πως για ακόμη μία φορά στη καριέρα του ήξερε τι έκανε. Μπορεί να μην έχει αποδειχθεί με τα τρόπαια με τη φανέλα της Αλ Νασρ, αλλά οι επιδόσεις του είναι εξαιρετικές.

Η "δίψα" που έχει για να πάρει ένα πρωτάθλημα στη Μέση Ανατολή είναι εμφανής και γίνεται όλο και μεγαλύτερη όσο δεν το καταφέρνει. Στις δηλώσεις του είπε άλλωστε πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει ακόμη το ποδόσφαιρο και στα social media ανέφερε πως "Είναι μόνο η αρχή".



Συνεχίζει να θέτει στόχους με τα 900 γκολ να ήταν ένας από αυτούς, όπου πλέον βρίσκεται μόλις ένα τέρμα διαφορά. Η εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του κόντρα στην ομάδα του Χρήστου Κόντη τον έφτασε στα 899 τέρματα καριέρας, φτάνοντας τα 68 με τη φανέλα της Αλ Νασρ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3qxluwaz5ux)

Το φάουλ αυτό ήταν το 64ο που έχει πετύχει στην καριέρα του και συνεχίζει να κυνηγάει τον Λιονέλ Μέσι, με τον ποδοσφαιριστή της Ίντερ Μαϊάμι - που βρίσκεται ακόμη στα πιτς - να έχει σκοράρει 65 γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στη καριέρα του.