Τα πρώτα εισιτήρια από τα Playoffs για τη League Phase του Champions League δόθηκαν, με τη Γιουνγκ Μπόις να κάνει τη μεγαλύτερη έκπληξη απέναντι στην Γαλατασαράι. Από την άλλη η Σπάρτα Πράγας πήρε την πρόκριση, κάνοντας το 2/2 απέναντι στη Μάλμε και φρόντισε να το πανηγυρίσει με... Μr Bean στα social media.

Προκρίθηκε στη League Phase του Champions League και το πανηγύρισε με Mr Bean η Σπάρτα Πράγας

Αν και αγχώθηκε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τις φάσεις και το χαμένο πέναλτι της Μάλμε, η Σπάρτα Πράγας κατάφερε να κερδίσει και το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στους Σουηδούς και να πάρει την πρόκριση για τη League Phase του Champions League.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3r0bug5gm0x)
Μία θέση την οποία θα μπορούσε να είχε ο ΠΑΟΚ αν δεν είχε δεχθεί το γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων απέναντι στη Μάλμε, αν και Σπάρτα Πράγας ήταν συνολικά καλύτερη και στα δύο παιχνίδια απέναντι στους Σουηδούς.

Φρόντισε μάλιστα να το πανηγυρίσει όχι μόνο εντός γηπέδου αλλά και εκτός, μ' έναν διαφορετικό τρόπο στα social media, χρησιμοποιώντας μία σκηνή από τον Mr Bean... προκαλώντας τις ομάδες που αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3r016410c2h)
Πρόκειται για μία σκηνή από την ταινία του που πηγαίνει διακοπές και αντιλαμβάνεται πως το εισιτήριο είναι για την business class και ο Τσέχος admin φρόντισε να το συγκρίνει με το Champions League και το Europa League που πήγαν οι σύλλογοι που αποκλείστηκαν.