Οι καρδιές των οπαδών του Ολυμπιακού μπήκαν ξανά στη... θέση τους, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Μουσταφά Φαλ ήταν αρκετά ενθαρρυντικές, με τον θηριώδη σέντερ των "ερυθρόλευκων" να αποφεύγει το χειρουργείο και να συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό για τον Φαλ που αποφεύγει το χειρουργείο

Η αγωνία βρισκόταν στα ύψη τα τελευταία 24ωρα στον Ολυμπιακό για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται η αποθεραπεία που ακολουθεί ο Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ είναι στα πιτς από τον περασμένο Μάιο λόγω του κατάγματος κόπωσης που τον ταλαιπωρεί.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν πολύ ενθαρρυντικά με την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ να ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας πως δεν θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Φαλ και πως θα συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.

Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως ήθελαν οι Πειραιώτες με τη λύση της "μπότας", αλλά τουλάχιστον δε θα χρειαστεί να μείνουν χωρίς το βασικό τους πεντάρι για διάστημα πέντε μηνών, όπως θα συνέβαινε σε περίπτωση που ο Φαλ έκανε χειρουργείο για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Μέχρι να επανέλθει πλήρως ο Γάλλος σέντερ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη θέση "5", τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μόουζες Ράιτ, ενώ αν χρειαστεί κάποια στιγμή θα μπορέσει να βοηθήσει και ο Φιλίπ Πετρούσεφ που όπως φαίνεται θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στους "ερυθρόλευκους".