Η αναζήτηση για την απόκτηση ενός χαφ στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Οι μεταγραφές φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους και ο "Δικέφαλος του Βορρά" βλέπει πως η περίπτωση του Ερνάντο Μποβέ δεν προχωράει, οπότε ρίχνει τις... ματιές του στην περίπτωση του Νίκλας Ντορς.

Εξετάζει τη μεταγραφή του Ντορς ο ΠΑΟΚ - Υποχωρεί η περίπτωση του Μποβέ λόγω Νότιγχαμ

Την ώρα που ετοιμάζεται να σφραγίσει την είσοδο του στο League Phase του Europa League ο ΠΑΟΚ κάνει τις τελευταίες του κινήσεις για τη μεταγραφική του ενίσχυση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ψάχνει ένα χαφ για να συμπληρώσει τις θέσεις του κέντρου.

Πέραν της απόκτησης του Μαντί Καμαρά και της ανανεώσης του συμβολαίου του Σβαμπ, χρειάζεται ακόμη έναν παίκτη διαφορετικού στυλ. Πρώτος στόχος ήταν ο Μεϊτέ, αλλά τα... νάζια που έκανε, οδήγησαν τον "Δικέφαλο του Βορρά" να κοιτάξει άλλες περιπτώσεις.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ακουγόταν έντονα η περίπτωση του Ερνάντο Μποβέ, ενός παίκτη που ανήκει στη Ρόμα και πραγματοποίησε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τον ΠΑΟΚ να τον θέλει δανεικό από την ιταλική ομάδα.

Η "σφήνα" της Νότιγχαμ Φόρεστ στη μεταγραφή και η μεγάλη πρόταση που έχει κάνει για την αγορά του, αναγκάζει τον "Δικέφαλο του Βορρά" να κοιτάξει κάτι διαφορετικό, με τον Νίκλας Ντορς της Άουγκσμπουργκ να έχει τις τελευταίες ώρες στο μπλοκάκι του Λουτσέσκου.

Νίκλας Ντορς προτάθηκε στον ΠΑΟΚ. Ο ελληνικός σύλλογος κινείται για τον δανεισμό του Μπόβε και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον γι’ αυτόν και από τη Νότιγχαμ Φόρεστ", αναφέρει το δημοσιεύμα από την Γερμανία.



Ο Γερμανός αμυντικός μέσος έχει εμπειρία από την Bundesliga, καθώς έχει αγωνιστεί 64 φορές στη πρώτη κατηγορία κι άλλες 62 στη δεύτερη. Έχει φορέσει τις φανέλες των Μπάγερν Μονάχου και Χάιντενχαϊμ, ενώ έχει μεταβεί στο παρελθόν για το Βέλγιο για λογαριασμό της Γάνδης.