Ο Παναθηναϊκός AKTOR μετρά... αντίστροφα για την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν 2024/25 και "διψά" για τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη! Το πρωί της Παρασκευής (30/08) οι "πράσινοι" θα αναχωρήσουν με προορισμό τη Σλοβενία, εκεί όπου θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους και ο Λορέντζο Μπράουν, μια από τις πιο "ηχηρές" μεταγραφές του "τριφυλλιού" ήρθε στην Αθήνα για να ακολουθήσει την "πράσινη" αποστολή και να ενταχθεί στη νέα του ομάδα.

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Λορέντζο Μπράουν

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στην Αθήνα καθώς την Παρασκευή (30/09) θα αναχωρήσουν για την Κάνισκα Γκόρα στην Σλοβενία όπου θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν. Εκεί όπου ο Εργκίν Αταμάν με τους "πράσινους" θα χτίσουν τη νέα ομάδα η οποία έχει μεγάλες βλέψεις και για φέτος μετά την περσινή ονειρική χρονιά.

Ο Λορέντζο Μπράουν που μετά την αποχώρηση του από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έρχεται να συνθέσει στο "τριφύλλι" μια τετράδα "φωτιά" στα γκαρντ μαζί με τους  Κώστα ΣλούκαΚέντρικ Ναν και Τζέριαν Γκραντ, ήρθε στην Αθήνα ξανά, αυτή τη φορά για να ενταχθεί στην ομάδα και να αναχωρήσει για την προετοιμασία. Την πρώτη φορά που είχε έρθει ήταν στις 24 Ιουνίου και αυτό για να περάσει από ιατρικά και εργομετρικά. Σημειώνεται ότι στην Αθήνα έχει ήδη φτάσει και ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.