Μετά το happy end του Νταβίντ Κάρμο, ένας παίκτης που επιθυμεί να φέρει διακαώς στο λιμάνι ο Ολυμπιακός είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε! Τη στιγμή που οι "ερυθρόλευκοι" προσπαθούν να τον φέρουν ξανά στην ομάδα, ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Ρούντι Γκαλέτι, αποκάλυψε ότι ο Πορτογάλος εξτρέμ βρίσκεται κοντά στην Αλ Σαμπάμπ από τη Σαουδική Αραβία.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος Τούρκος ποδοσφαιριστής, Νιχάτ Καχβετσί αποκάλυψε ότι τον κάλεσε στο τηλέφωνο ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Ντάρκο Κοβάσεβιτς προκειμένου να μάθει πληροφορίες για δύο ποδοσφαιριστές της Γαλατασαράι, με τον έναν εξ' αυτών να είναι ο Ιβοριανός ακραίος επιθετικός, Γουίλφριντ Ζαχά.

Νέα διάσταση για Ποντένσε και Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει νούμερο 1 στη λίστα του για τη θέση των εξτρέμ τον Ντάνιελ Ποντένσε και κάνει τα πάντα για να τον φέρει ξανά στο λιμάνι, τη στιγμή που ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ρούντι Γκαλέτι ήρθε να φέρει... αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός βρίσκεται κοντά στην Αλ Σαμπάμπ, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε, η Αλ Σαμπάμπ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Γουλβς προκειμένου να επιτευχθεί το μεταξύ τους deal και να γίνει ο Ποντένσε κάτοικος Σαουδικής Αραβίας. Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει ο,τι περνάει από το χέρι του για να τα βρει με τη Γουλβς και να ντύσει ξανά τον παίκτη στα ερυθρόλευκα.


Δυο παίκτες από τη Γαλατασαράι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού

Για δυο ποδοσφαιριστές από τη Γαλατασαράι ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο παλαίμαχος Τούρκος ποδοσφαιριστής, Νιχάτ Καχβετσί. Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ήταν αυτός που τον πήρε τηλέφωνο για να συλλέξει πληροφορίες για τους δυο παίκτες. Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά καθώς είχαν υπάρξει συμπαίκτες στο παρελθόν και συγκεκριμένα από το 2002 μέχρι το 2026 όταν και αγωνίζονταν στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο ένας παίκτης για τον οποίο ενδιαφέρονται οι Πειραιώτες, είναι ο Ιβοριανός εξτρέμ Γουίλφορντ Ζαχά και ο άλλος είναι διεθνής με την εθνική Τουρκίας ωστόσο δεν αποκάλυψε ο εν λόγω δημοσιογράφος την ταυτότητα του. Ο Ζαχά αποκτήθηκε από τη Γαλατά το καλοκαίρι του 2023, ενώ από το 2010 έως το 2023 αγωνιζόταν στην Premier League. Είχε πολυετή θητεία στην Κρίσταλ Πάλας, ενώ φόρεσε και τις φανέλες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κάρντιφ.

Σημειώνεται ότι ην περσινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας, ο Ζαχά σε 42 συμμετοχές που κατέγραψε σκόραρε 10 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.